Nurdan Büyükak'tan İbrahim Büyükak ve oğulları ile eğlenceli pozlar

Nurdan Büyükak, eşi İbrahim Büyükak ve oğulları Aslan Oktay ile eğlenceli karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın birinci kuşağı ile tanınan oyuncu İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşen Büyükak çifti dünyaevine girmişti. Bebeklerini kucaklarına alan çift sosyal medya hesapları üzerinden sık sık oğulları Aslan Oktay ile paylaşımda bulunuyor. 

Son dönemde komedi filmleriyle ön planda yer alan İbrahim Büyükak, sevilen isimlerinden İbrahim Büyükak, 2018 yılında psikiyatrist Nurdan Beşen ile dünyaevine girmişti. Çifitn 29 Haziran günü bir çocukları olmuştu. 

Sosyal medya hesabında 1 milyona yakın takipçisi bulunan İbrahim Büyükak yaptığı projeler ve aile yaşamından pek çok paylaşımda bulunuyor. Eşi Nurdan Büyükak'ın ise 165 bin takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabında 165 bin takipçisi bulunuyor.

Paylaşımları ilgiyle takip edilen Nurdan Büyükak, son paylaşımıyla içleri ısıttı. Oğulları Aslan Oktay ile olan paylaşımları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

 

NURDAN BEŞEN BÜYÜKAK KİMDİR?

Nurdan Beşen 1983 yılında Bursa'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Bursa’da tamamladı. 2008 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Haliç Üniversitesi Genel Psikoloji Yüksek Lisansına katıldı ve 2011 yılında mezun oldu. Beşen psikoloji alanında ihtisas yaptı ve yüksek lisansını da bu alanda yaptıktan sonra çocuk, ergen ve yetişkin terapisi üzerine eğitimler almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, EMDR ve travma eğitimi, Stratejik Aile Terapisi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Londra’da bulunan Anna Freud Centre’dan aldığı Multi-Family Therapy eğitimleri bulunmaktadır. Projektif Testler Derneğinde Rorschach, TAT, CAT ve Peri Masalları eğitimleri devam etmektedir. 

BİR YORUM YAPIN 0