Hepsi grubundan Cemre'nin paylaşımları dikkat çekti: Beyniniz nerede sizin?

Hepsi grubu üyesi Cemre Kemer'in, grubun eski üyesi Gülçin Ergül'ün kaza geçirmesinin ardından paylaşımda bulunmaması dikkat çekmişti. Gülçin Ergül'e destek olmadığı yönünde sert eleştirilere maruz kalan Cemre Kemer, sosyal medyadan gelen eleştirilere cevap verdi.

Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül ve erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı, bir trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Hepsi grubunun diğer üyeleri arasında yer alan Cemre Kemer, arkadaşının başına gelenlerden sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı'nın ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül'ün sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giderken, gözler diğer grup üyelerine çevrildi. Ancak bir dönem sıkı dost olan ekipten kimse konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Cenazeden bir gün sonra üst üste eski gönderilerini hikayesinde paylaşarak anı tazeleyen Cemre Kemer dikkatleri üzerine topladı. Bazı fotoğraflara yazdığı açıklamalar ise dikkat çekti. İlk olarak "Oturduğum yerden postları elden geçiriyorum" açıklamasıyla eski bir karesini paylaşan Kemer, daha sonra tepki çekmemek adına "Tadımız yok, eski fotoğraflara bakmak iyi geliyor" açıklamasını yazdı.

"BAZI KONULAR HASSASTIR"

Yavaş yavaş tepkilerin arttığı noktada yeni paylaştığı kareye "Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir..." yazarak bir nevi takipçileri ile konuşan Cemre Kemer, gelen mesajlar üzerine gerilerek ekran görüntüsü paylaşarak tartışmalara yanıt verdi. 

"BEYNİNİZ NEREDE SİZİN?"

Bu paylaşımların ardından reklam iş birliği için paylaşımda bulunan Cemre Kemer'e olan tepkiler çoğaldı. Üst üste gelen mesajlara daha fazla dayanamayan Kemer, kendisine gelen bir mesajı paylaşarak "Bunun gibilere toplu cevap olsun... Siz bir yakınınızın başına korkunç ağır bir iş gelince Instagram'dan mı taziyelerinizi iletiyorsunuz, emoji mi atıyorsunuz, gif mi yolluyorsunuz? Beyniniz nerede sizin?" şeklinde bir açıklama yaptı.

Şarkıcı Gülçin kaza yaptı! Meğerse 15 sene önce de aynı felaketi yaşamış

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülçin kaza yaptı! Meğerse 15 sene önce de aynı felaketi yaşamış
Kazada erkek arkadaşını kaybeden Gülçin Ergül'ün yürek dağlayan paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Kazada erkek arkadaşını kaybeden Gülçin Ergül'ün yürek dağlayan paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 0