Öykü Karayel 'Yılın kadını' ödülünü aldı! Can Bonomo gözyaşlarına boğuldu

GQ Men Of the Year 2021'de Yılın Kadını ödülünü alan Öykü Karayel, teşekkür konuşmasında eşi Can Bonomo'ya sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Bonomo ise eşinin sözleri karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

GQ Türkiye'nin her yıl düzenlenen Men Of The Year ödül töreni başarılı sunucu ve oyuncu Fadik Sevin Atasoy'un sunumuyla gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin ödüllendirildiği gecede Yılın Kadını ödülü ise bu yıl oynadığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Öykü Karayel aldı.

ÖDÜLÜNÜ İKİZİNİN ELİNDEN ALDI

Ödülünü ikizi Ezgi Karayel'den alan oyuncu, sahneye çıktığında espriyi patlattı. İkizine bakarak "En son okuma bayramında aynı sahnedeydik" diyerek espri yapan Öykü Karayel, "Herkes ilham veren insanlardan bahsetti. Sen de benim hayatımda ilham veren yegane insanlardan birisin" dedi.

"KAHRIMI ÇEKEN EŞİME TEŞEKKÜR EDERİM"

Teşekkür konuşmasında 2018 yılında evlendiği bir çocuğunun babası şarkıcı Can Bonomo hakkında konuşan Karayel, "Ben stresli bir insanım. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim" dedi.

EŞİNİN SÖZLERİ AĞLATTI

Eşinin sözleri karşısında duygusal anlar yaşayan başarılı şarkıcı Can Bonomo ise gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Selim Bayraktar'dan Meryem Uzerli'ye tepki çeken açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Selim Bayraktar'dan Meryem Uzerli'ye tepki çeken açıklama!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

muhteşem 2 yıl önce

Yılın kadını ödülü nerde böyle ne idüğü belirsiz insanlar var zaten onlara verilir.