MasterChef'te haftanın eleme adayları! Çekişmeli pota...

MasterChef Türkiye'nin 17 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelen 136. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Artık sadece üç yarışmacının potaya gittiği yarışmada eleme adayı olan üçüncü kişi şaşırttı...

MasterChef Türkiye'de haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Düzce'de gerçekleştirilen oyunda, kazanan takımı konukların oyları belirledi. Dokunulmazlığı kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti, ardından ise bir ismi elemeye çıkardı. Böylece bu hafta elemeye kalan üç yarışmacı da belli oldu.

MasterChef’te haftanın son dokunulmazlık oyununda Düzce bölgesinin birbirinden lezzetli yöresel yemekleri yapıldı. Bu yemeklerin tadımını yapan konukların verdiği oylar ile dokunulmazlık oyununu kazanan takımı belirledi. Düzce yemeklerini rakibine göre daha lezzetli yapan mavi takım, üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı. Son dokunulmazlığı 20-15 skorla kazanan mavi takım, haftayı 2-1 mağlup kapattı.

DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN İSİM SERGEN OLDU

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımın yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için bir kez daha mutfağa girdi. Şeflerin istediği yemeği verilen sürede en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Günün sonunda şeflerin tadımı ile dokunulmazlığı kazanan ve potadan kurtulan Sergen, son yedi arasına girmeyi başardı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk eleme adayı mavi takımdan Mert oldu. 

haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda yapılan oylamada, haftanın ikinci eleme adayı olarak Araz seçildi.

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama ile potaya giren son eleme adayı Eren oldu.

MasterChef Sergen'in sağlık durumu nasıl? Diskalifiye mi edilecek?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Sergen'in sağlık durumu nasıl? Diskalifiye mi edilecek?
Bergüzar Korel'den 'tbt' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den 'tbt' paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0