Sosyal medya kullanıcıları Koray Avcı'yı yerden yere vurdu! Takipçisine 'şu' diyince...

Ünlü şarkıcı Koray Avcı, "Bu adamı herkes çok çabuk unuttu" diyen takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu. Hayranına "şu" diye seslenen Avcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen şarkıcı Koray Avcı, Twittter'da bir takipçisiyle arasında geçen diyalog nedeniyle gündeme geldi. Ünlü isim, "Bu adamı herkes çok çabuk unuttu abi ben hala dinliyorum. Bir numaralı fanıyım" diyerek sevgisini dile getiren takipçisine  "Biri şuna yılda kaç konser yaptığımızı falan söylesin. Ve o konserlerde biletlerin tükendiğini... Dünya sahnelerine çıktığımızı da bilmez şimdi" şeklinde yanıt verdi. 

Şarkıcının verdiği cevapta "Şu" demesinden rahatsız olan birçok sosyal medya kullanıcısı peş peşe paylaşımlarda bulunarak Avcı'yı topa tuttu. Twitter kullanıcıları yaşanan olayın ardından "Sana sevgisini gösteren insana 'şu' diye cevap vermişsin", "Mütevazı görünüp aslında egosuyla var olan bir insan", "Şu diye bahsettiğin vatandaş sayesinde ünlü olmuşsun terbiyeni takın" ve "Herkes sanatçı olamıyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'ten Hülya Avşar'a övgü dolu sözler: Canımı istesin veririm

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten Hülya Avşar'a övgü dolu sözler: Canımı istesin veririm
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0