Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor! 'Yeniden yaşayacağım için kaldırabilecek miyim?'

Hayatını konu alacak belgesel için gelen teklife onay veren ünlü sanatçı Bülent Ersoy, konu hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Modacı Pınar Kerimoğlu’nun üç günde hazırladığı özel tasarım siyah payet elbise ile Jolly Joker Private sahnesine çıkan Bülent Ersoy, hayranlarına unutulmaz bir müzikal şölen yaşattı. Üç saat boyunca sahnede fırtına gibi esen usta sanatçı, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. 

"O GÜNLERİ YENİDEN YAŞAMIŞ OLACAĞIM"

Yakın zamanda hayatını konu alacak bir belgesel için onay veren Ersoy, "Hayatınız film oluyor neler düşünüyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Hepsini yeniden yaşayacağım için acaba kaldırabilecek miyim? Çünkü o günleri yeniden yaşıyor olacağım. Ben yaşarken en azından doğruları insanlar bilsinler. Sonradan yalan yanlış bir şeyler olmasın. Benden kendi ağzımdan duysunlar gerçekleri. Bir Bülent Ersoy geldi geçti. Hayatımı canlandıracak kişiyi bilemem. Beni kim oynar düşünmedim, zaten henüz imzalamadım"

"ERKAN'I BEĞENİYORUM AMA..."

Daha önce oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'e olan hayranlığını dile getiren usta sanatçı, "Erkan Kolçak Köstendil'i çok severdiniz. Onun oynamasını ister miydiniz?" sorusuna "O çocuğu çok beğeniyorum ama o yaşlı. Çocukluğum ve gençliğim için o bayağı adam adam yani" şeklinde yanıt verdi.  69 yaşındaki sanatçının sorular karşısında gözlerinin dolması ise gözlerden kaçmadı.

 

 

Ünlü şef Nusret iki yılın ardından annesini ziyaret etti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şef Nusret iki yılın ardından annesini ziyaret etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Halan 2 yıl önce

Sanatçı deyil rezil insan öldü artık

Haso 2 yıl önce

Kendine bakmayi birak artik goril gibi olmussun

ismet 2 yıl önce

ne ünlü nede sanatçı nede haber değeri var ahlaksız egoist ruh hastası

işte öyle 2 yıl önce

ibret vesikası...

murat76 2 yıl önce

Esas Türkiye kaldırabilecek mi. 10 sn bakmayı bile kaldıramıyorum. Demek ki sadece kestirmekle bitmiyormuş.