MasterChef'te elenen isim yine ifşa mı oldu? Sosyal medya çalkalandı

Son dönemin en popüler yemek programlarından biri olan MasterChef Türkiye'de heyecan son hızıyla devam ederken, her hafta bir yarışmacı programa veda ediyor. Son 8 yarışmacının kaldığı programdan Pazar akşamı üç kişi arasında yaşanacak olan eleme heyecanında kimin eleneceği sosyal medyada ifşa mı oldu?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 kanalında, her hafta 4 gün boyunca ekranlara gelen yemek yarışması programı MasterChef, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yarışmada son 8 yarışmacıya kalınmışken, heyecan iyice doruklarda yaşanıyor. Böylece de seyirci her hafta kimin elendiğini oldukça merak ediyor. Yarışmaya 8. olarak veda edecek olan yarışmacının kim olduğu, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı bile.

Potaya artık sadece 3 yarışmacının gittiği MasterChef Türkiye'de heyecan dorukta yaşanıyor. Seyircinin de merakla takip ettiği yarışmada bu hafta eleme üçlüsüne Mert, Eren ve Araz kalmıştı. Sosyal medyada paylaşılan ifşa haberlerine göre elenen isim çoktan ortaya çıktı bile.

Bazı sıkı takipçiler, yarışmadan kimin elendiğini bölüm yayınlanmadan önce tahmin edebiliyor. Eleme potasında olan Eren, Görkem ve Mert'ten kimin eleneceği büyük merak konusu iken, ortaya atılan iddia seyirciyi şaşırttı.

İddialara göre; yarışmaya bu hafta veda eden isim, yedeklerden gelen yarışmacı Araz olacak.

Çağla Şıkel'in kar tatili fotoğrafları mest etti! Annesinin dillere destan güzelliği...

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'in kar tatili fotoğrafları mest etti! Annesinin dillere destan güzelliği...
Murat Kekilli SMA hastaları için sahne aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli SMA hastaları için sahne aldı!

BİR YORUM YAPIN 1

isimsiz 2 yıl önce

1) " Eleme potasında olan Eren, Görkem ve Mert'ten " diye yazmışsınız ama yanlış yazmışsınız. Eleme potasında Eren , Araz Mert var. 2) Araz'ın elendiği yönündeki söylentilerinin çıkma nedeni , Araz'ın eşinin sosyal medyada Araz ile birlikte bir fotoğraf paylaşmış olduğu olabilir. 3) Eren , Araz , Mert kim giderse gitsin bu yarışmanın - diğer yarışmalar da aynı - kurgu olduğu gerçeğini değiştirmez.