Aytaç Şaşmaz yaşıyla şaşırttı! Herkes bunu merak ediyor...

Son olarak Baht oyunu dizisinde Cemre Baysel ile partner olan ve hayran kitlesini oldukça büyüten genç oyuncu Aytaç Şaşmaz; geçtiğimiz gün Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunu yaptığı 'Şarkılar Bizi Söyler' programına konuk oldu. Şaşmaz hakkında en çok merak edilen ve araştırılan konu, yaşı oldu.

Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ile birlikte bir televizyon programına konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunu yaptığı 'Şarkılar Bizi Söyler' programına konuk olan Şaşmaz'ın hakkında pek çok detay merak edildi.

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Aytaç Şaşmaz, 1994 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Manisalı olduğunu bilinmekte. Aynı zamanda oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı "Kötü Çocuk" isimli Sinema filmi olmuştur.

Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin kadrosunda yer almıştır. Son olarak ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisinin başrolünde oynamıştır. Aytaç Şaşmaz, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu ödülü kazanmıştır.

AYTAÇ ŞAŞMAZ ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

  • 2017-2019 Söz- Feyzullah Altıparmak -Yardımcı Oyuncu -Star TV
  • 2017 Kötü Çocuk Ömer - Yardımcı Oyuncu
  • 2019-2021 Hekimoğlu -Emre Acar Başrol- Kanal D
  • 2020 Aşk Tesadüfleri Sever 2 - Niko - Başrol
  • 2021 Baht Oyunu -Bora Doğrusöz Başrol -Kanal D
  • 2022 İlk Göktürk - Istemi Yabgu - Başrol

BİR YORUM YAPIN 0