Oğlu Ali Murat Altunmeşe'yi kaybeden İzzet Altınmeşe'ye ünlü isimlerden başsağlığı mesajları!

Mersin'e dayısının evine giden ve kaldığı apartmanın 11. katından düşerek hayatını kaybeden Ali Murat Altunmeşe'ye Pelin Akil ve Cem Yılmaz gibi isimlerden mesaj yağdı. Usta sanatçı İzzet Altınmeşe'nin oğlu olan Ali Murat'ın ölümüne dair detaylar henüz bilinmiyor.

İzzet Altınmeşe'nin en büyük oğlu olan Ali Murat Altunmeşe, hayatını kaybetti. Bir apartmanın 11. katından düşerek vefat eden Ali Murat'ın ölümü arkasındaki neden henüz açıklanmadı. Ölüm haberini alan aile üyeleri yıkıldı. Otopsisi Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam etmektedir.

İzzet AltınmeşeİLİŞKİLİ HABERİzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti! Ali Murat Altunmeşe kimdir?

ali murat altunmeşe hayatını kaybetti

ali murat altunmeşe hayatını kaybetti

Polis soruşturmayı devam ettirirken Ali Murat ile beraber rol alan ünlü isimlerden taziye mesajları geldi. Öte yandan İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan bir açıklama yapıldı. Sosyal medya hesabından "Tiyatromuzun genç kuşak oyuncularından Ali Murat Altunmeşe’nin vefatından derin bir üzüntü içerisindeyiz. Şehir Tiyatroları ailesi olarak sanatçımıza rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" notuna yer verildi. 

Ünlü oyuncu Pelin Akil ise Instagram hesabından üzücü bir açıklama ile veda etti.

pelin akil paylaşımı

pelin akil paylaşımı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ise sosyal medyadan "Ali Murat kardeşiminizin acı haberini aldım.Çok üzüldüm. Altınmeşe ailesine başsaglıgı diliyorum. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun" açıklamasında bulundu. 

Emine Erdoğan Afrikalı 'first lady'ler ile bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Afrikalı 'first lady'ler ile bir araya geldi

BİR YORUM YAPIN 0