İkinci kez anne olmaya hazırlanan Sinem Kobal kızını gizleyemedi! 1,5 yaşındaki Lalin...

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Sinem Kobal kızıyla görüntülendi. Kobal, "Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum" dedi. Hamileliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2016 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Sinem Kobal 1.5 yaşındaki kızı Lalin'le birlikte Bebek'te görüntülendi. Kızının yüzünü sosyal medyada göstermeyen oyuncu Lalin'i kucağında taşıdı. Gözlerden uzak olmaya çalışan Sinem Kobal zamanını kızıyla geçirdiğini belirtti. 

Dört aylık hamile oyuncu, aynı heyecanı tekrar yaşadığını dile getirdi.

Kobal, "İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?" sorusuna, "Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum" cevabını verdi. Bebeğin ismini kimin koyacağı konusunu yanıtlamaktan kaçınan ve gülümseyen oyuncu, "Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim" dedi.

 

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'dan dev yardım! Volkanik patlama mağdurlarına

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'dan dev yardım! Volkanik patlama mağdurlarına
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0