Tesettüre giren Büşra Ayaydın'dan herkese örnek olacak açıklamalar!

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır'ın kızını oynadığı Selvi rolüyle tanınan ve oyunculuk kariyerini tesettüre girdikten sonra tamamen bitiren oyuncu Büşra Ayaydın, yaşadığı süreci Yeniasya gazetesinden Fethiye Akar'a anlattı.

Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle tanınan ve 5 yıl önce tesettüre girip oyunculuğu bırakan Büşra Ayaydın özel yaşamına ve oyunculuk kariyerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıllarda tesettüre girme kararı aldığını duyuran Ayaydın, "ben bunu sadece tekstil ürünü olarak görmediğim için tesettürün gerektirdiği bazı şartlar var dinimize göre" diyerek sözlerine başladı.

14 yıl boyunca oyunculuk yapan, şimdilerde ise bu mesleği bırakan Fatma Büşra Ayaydın, "Ben bunu sadece tekstil ürünü olarak görmediğim için tesettürün gerektirdiği bazı şartlar var dinimize göre. İşte tokalaşamazsınız, sarılamazsınız nâmahrem olan birine. Bunlara dikkat etmem gerekiyor, yavaş yavaş öğrenerek uygulamaya çalışıyorum. Hâl böyle olunca da gelen teklifleri de teker teker elemek zorunda kalıyorum. Ben sadece şunu da yapmak istemiyorum; evet başı kapalı ama oyunculuğa devam ediyor. Bu da değil. Şimdi ben başımı kapatayım, hiç tanımadığım insanlara sarılayım vs… Bu da olmuyor, çünkü insanları yanlış yönlendirmiş oluyorum. Ekran önünde bir iş yaptığımız için büyük bir kitleyi etkiliyoruz. O yüzden de yanlış bir şeye sebep olmamak için daha dikkatliyim."

Büşra AyaydınİLİŞKİLİ HABERBüşra Ayaydın'dan tesettüre dair samimi açıklamalar!

Başka bir röportajda “Ailenin tepkisi ne oldu?” sorusuna Fatma Büşra Ayaydın şu cevabı veriyor:

Endişelendiler benim için. Şaşırdılar da. Erken geldi bu karar onlara. Ama tabiî saygı duyuyorlar. Ailemin korkusu çevrenin tepkisiydi. Beni ne kadar hırpalar insanlar? Hırpalarlar mı? Ne kadar üzerler? Tüm bunlardan benim psikolojim ne kadar etkilenir? Bense “Korkmayın! Ben hazırım!” dedim. Yapı olarak da zaten mücadeleci bir insanım. Sonuçta, benim kararım, benim hayatım. Ben nasıl ki insanların hayatlarına, kararlarına saygı duyuyorsam, onlar da benim hayatıma ve kararlarıma saygılı olmak zorundalar.

İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe son yolculuğuna uğurlandı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0