Hande Soral'ın 'baby shower' partisi!

Beş yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci, şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Yaklaşık sekiz aylık hamile olan güzel oyuncu, baby shower partisi düzenledi. Soral, partide çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren oyuncu Hande Soral (35), meslektaşı İsmail Demirci (37), 2017 yılında nikah masasına oturmuştu.

Hande Soral, bbeği Ali için bir 'baby shower' partisi düzenledi. Davete ünlü çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı. Partide pembe bir elbise giymeyi tercih eden oyuncu, objektiflere bol bol poz verdi.

35 yaşındaki Hande Soral, partiden fotoğrafları, "Baby Shower Hatırası" notuyla sosyal medyada paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

BEBEĞİNİN İSMİNİ AÇIKLADI

İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren Hande Soral, hamileliğinde artık sonlara yaklaşıyor. Birkaç hafta önce sosyal medyadan takipçilerinin sorularını yanıtlayan Hande Soral, bebeğinin ismiyle ilgili de açıklamalarda bulunmuştu.

Güzel oyuncu Hande Soral, sosyal medya hesabından hamileliği ve bebeği ile ilgili merak edilenlere yanıt verdi. Soral, Mayıs ayının 3. haftası gibi bebeğinin doğmasını beklediklerini açıkladı.

Bebeğine ne isim verileceği merak edilen Hande Soral, "Çok uzun zamandır belli, yakında paylaşacağım" şeklinde konuşmuştu.

Soral, bebeğinin isminin 'Ali Demirci' olduğunu yaptığı paylaşımla duyurdu.

HAMİLELİK POZUNA BEĞENİ YAĞMURU

Küçük Kadınlar dizisindeki Armağan karakteri ile ünlenen ve şu sıralar 'Bir Zamanlar Çukurova'nın 'Ümit'i ünlü oyuncu Hande Soral, 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile dünya evine girmişti.

Hande Soral, sık sık kullandığı Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaştığı hamilelik pozu çok beğenildi. 170 bine yakın beğeni alan Soral, içinde "Baby Demirci 19 weeks" yazılı bir çerçevenin önünde pembe elbisesi ile poz verdi. Paylaştığı gönderiye ise "Baby Demirci yolu yarıladı" açıklamasını düştü.

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Çift, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hayranlarını sevindirdi. Dad (baba) yazılı şapka takan İsmail Demirci ile kamera karşısına geçen Hande Soral, elindeki ultrason görüntüsüyle bebek beklediklerini duyurdu.

Bebekleri olacağını duyuran çift, dün cinsiyet partisi düzenledi. Yakın arkadaşları ve ailesiyle bir parti düzenleyen ünlü çift, burada bebeklerinin cinsiyetini de açıkladı. Hande Soral ve İsmail Demirci bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Çiftin oğlu olacak.

Ünlü çifte sosyal medyadan yorum ve beğeni yağdı. Kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ise "Teyze oluyorum" diyerek ablasının mutluluğunu paylaştı.

Madonna'dan NFT dünyasına dev yatırım! Sıkılmış maymuna yarım milyon ödedi

İLİŞKİLİ HABER

Madonna'dan NFT dünyasına dev yatırım! Sıkılmış maymuna yarım milyon ödedi
Bir yıldır hiç acıkmıyor! Hayatı resmen kabusa döndü

İLİŞKİLİ HABER

Bir yıldır hiç acıkmıyor! Hayatı resmen kabusa döndü
Hande Soral'dan son hamilelik pozları! Anneliğe az kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'dan son hamilelik pozları! Anneliğe az kaldı

BİR YORUM YAPIN 5

veli 2 yıl önce

Szler böyle yapın sonra insanlar sizden görerek yapsın! atalat boş yere söylememiş: doğmamış çocuğa don biçilzmez diye. diyelim ki baby shower partisi yaptın. doğum öncesi yada doğum sonrası ölüm yaralanma benzeri konular oldu hediyeler ne olacak?diyelim ki kimi kişiler seni kendi partisine davet etti yada hediyelerini istedi ne olacak?avrupaya iyi özenin bakarsın batının cennetine gidersin...

Abdullah 2 yıl önce

Memleketi kızıllar sardı iyi mi...

antp 2 yıl önce

Memlekete 2000 ton su borcu var gençkken izlerdik gel git

Toplam 2 beğeni

mert 2 yıl önce

Aman Allahım! Ne büyük bir müjde!

Toplam 2 beğeni

.... 2 yıl önce

Allah analı babalı büyütsün. Memlekete faydalı insan olsun. Bahtı açık olsun.