Olduğu gibi yere kapaklanmıştı! Burak Sergen alkollü olduğu iddialarına ateş püskürdü

Geçtiğimiz günlerde alkolün etkisiyle yere düştüğü iddia edilen Burak Sergen, "Söylemezsem Olmaz" programına bağlanarak hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Ünlü isim hastalığın izlerini taşıdığını vurgulayarak Bilal Özcan'a "Yerlerde sürünmüyorum! Beni alkollü nerede gördünüz?" diyerek isyan etti.

Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Burak Sergen, geçtiğimiz günlerde alkollü olduğu iddialarıyla kameralara yansımıştı. Yere yığılan ve yürümekte zorluk çeken ünlü oyuncu için basında "alkolü fazla kaçırdı" şeklinde haberler yer aldı. Çok konuşulan görüntüleri hakkında sessizliğini bozan Sergen, "Söylemezsem Olmaz" programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Sergen hastalığın izlerini hala taşıdığını ifade ederek Bilal Özcan'a "Mekandan çıktıktan sonra aşırı bir yağmur yağıyor ve benim evimin önü yokuş. Kovid devam ediyor. 6 nisan'da hastaneye yattım ancak ağustos'un başında yürüyebildim. 15 günlük entübe sırasında 32 kilo verdim. Hala görüyorsunuz uzun konuştuğum zaman da nefes nefese kalıyorum." diyerek isyan etti.

"BENİ NERDE ALKOLLÜ GÖRMÜŞ!"

Ünlü oyuncu açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"O gece de aşırı yağmur yağdığı için ayağım kaydı. Merdivenlerde yatan kedi ve köpekler var onlara basmamak için üzerinden atladım, ayağım kaydı. Aman dedim Burak şimdi düşersin bu sefer de başını yararsın. Biraz oturdum, o sırada sizin muhabirleriniz gelince hemen aynı şekilde kalktım. Yerlerde sürünmüyorum. Ayakta fazla duramıyorum. Belirli bir adım attıktan sonra oturmak zorunda kalıyorum. Çünkü merdivenler ve yokuş beni çok zorluyor. Bilal Bey'in dediği gibi yerlerde sürünmüyorum. Beni alkollü nerede görmüş merak ediyorum? Bilal Bey siz öbür tarafa gidip geldiniz mi?"

Safiye Soyman'dan imitasyon çanta açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'dan imitasyon çanta açıklaması
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0