Uraz Kaygılaroğlu'dan olay açıklama: Beni dövdüler ama darp raporu almadım

Show Tv’de ekrana gelen Üç Kuruş dizisinin setinde başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ile dizinin yönetmeni Sinan Öztürk arasında tartışma yaşandığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili Kaygılaroğlu'ndan ilk açıklama geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde başrollerini Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Üç Kuruş dizisinin setinde tartışma yaşandığı belirtilmişti. Önceki gün yeni yıl yemeği için toplanan Üç kuruş ekibi yemek öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  

Dizinin başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde yönetmen Sinan Öztürk ile tartıştığı ve seti terk ettiği iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Kaygılaroğlu, “Sinan abi biraz saldırdı, birkaç kez dövdü herkesin içinde beni. Kerem Bey sopalarla girişti. Çukur ekibinden sağlam bir güruh var arkalarında ama tatlıya bağlandı. Ben de darp raporu almadım” diye espri yaparak iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

NE OLMUŞTU?

Uraz Kaygılaroğlu’nun çok yoğun çalıştığı, dinlenemediği ve bu nedenle bunaldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Instagram hesabından paylaştığı haberine göre; oyuncu geçen günlerde yoğun iş programından dolayı bunalıp seti terk etti.

Kaygılaroğlu’nun çok yorulduğunu söyleyerek işi bırakıp gittiği gün tekrar geri dönmediği, ertesi gün sete geri geldiğinde ise yönetmen Sinan Öztürk ile tartıştığı öğrenildi.

Yaşanan gerilim kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı. Yakın çevresine yeterince dinlenemediğini belirten Kaygılaroğlu’na Ay Yapım tarafından uyarı verildi.

Örümcek Adam'ın rekorları bitmiyor! Bu sefer de Avatar'ı geçti

İLİŞKİLİ HABER

Örümcek Adam'ın rekorları bitmiyor! Bu sefer de Avatar'ı geçti
İbrahim Çelikkol 4 yıllık eşi Mihre'den boşanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol 4 yıllık eşi Mihre'den boşanıyor!
"Eşarbını yan bağlama" ile gündem olan Doğa Bekleriz'e reklam teklifi yağıyor!

İLİŞKİLİ HABER

"Eşarbını yan bağlama" ile gündem olan Doğa Bekleriz'e reklam teklifi yağıyor!
Yıldız futbolcu Messi satışa çıkardığı evinin fiyatını artırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız futbolcu Messi satışa çıkardığı evinin fiyatını artırdı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

sultan 2 yıl önce

sana sencer çok yakışmıştı ne işin var bu yerlerde gülüm

Toplam 2 beğeni