Matrix serisinin efsane oyuncusu Keanu Reeves kazancını kanser hastalarıyla paylaştı!

HBO Max bu yıl efsanelerle geri döndü. Bunlardan biri de Matrix filminin dördüncüsü oldu. Geçtiğimiz gün Keanu Reeves'in yeniden başrolünde yer aldığı The Matrix Resurrections, filmi ve önceki seriler için aldığı ücretler açıklanmıştı. Rekor kırması beklenen film hayal kırıklığına uğratırken Reeves, yine şaşırtmayan bir olaya imza attı.

Son seri Matrix'ten 14 milyon dolar kazanan Keanu Reeves'in gelirini kanser hastaları için ilaç üreten ve tedavi geliştiren bir merkeze bağışladığı ortaya çıktı. ABD'de basınında yer alan habere göre; Reeves her zamanki gibi gelirini bağışladı. Gönüllere fetheden bu hareketi her ne kadar gizli saklı yapsa da Reeves, basına sızdırılmasına üzüldüğü iddia edildi. 

ALDIĞI ÜCRETLER DUDAK UÇUKLATTI!

57 yaşındaki oyuncu Keanu Reeves, ilk kez 1999 yılında Matrix filmiyle beyaz perdede yer almıştı. Burada ön ödeme olarak 10 milyon dolar kazandı. Ancak filmin gişesinden sonraki gelir artınca 25 milyon dolar daha kazanarak toplamda 35 milyon dolar elde etti.

matrix serisindeki ücretler belirlendi

matrix serisindeki ücretler belirlendi

2003 yılındaki Matrix 2 ve 3'ten tam olarak ne kazandığı bilinmiyor. Celebrity Net Worth adındaki bir site ise efsane oyuncunun gişe ve DVD satışları dahilinde 120 milyon dolar kazandığını yazmıştı.

matrix serisindeki ücretler belirlendi

matrix serisindeki ücretler belirlendi

Son seri için ise ilk olarak 14 milyon dolar alan oyuncunun bu miktarı kabul etmesi şaşırttı. Ancak filmin gişesinden sonra kazancının değişmesi bekleniyor. 

Masterchef Güzide Mertcan'dan çok konuşulacak itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Güzide Mertcan'dan çok konuşulacak itiraf!

BİR YORUM YAPIN 3

Memo can 2 yıl önce

Güzel fakat müsliman olmadigi icin bir sevabi yok.

Kadim dünya 2 yıl önce

Müslümanlık ne? Şayet insanlığa faydalı olmak için yapmışsa bu Müslüman olmak demektir onlara hiçbir keder yoktur

Remzi 2 yıl önce

Ben yarı fiyatına oynardım be bendede aktörlük var ama daha keşfedilmedim daha iyi oynardım hemide

Toplam 3 beğeni