CZN Burak sınırlarını genişletiyor! Tacikistan'da yeni şube...

CZN Burak lakaplı restoran zinciri sahibi Şef Burak Özdemir, Dubai'den sonra şimdi de Tacikistan'da bir şube açıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dünya çapında tanınan ünlü Şef Burak Özdemir, yoğun ilgi gören Dubai'deki şubesinin ardından yepyeni bir şube ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. CZN Burak lakabıyla sosyal medyada hünerlerini sergilemeye devam eden şef, yeni bir duyuruda bulundu. Instagram hesabında 30,1 milyondan fazla takipçisi bulunan Özdemir, zamanının çoğunu Dubai'de bulunan şubesinde geçiriyor. 

Dubai ve Katar şubeleri büyük ilgi gören CZN Burak, yaptığı yardımlarla adından sık sık söz ettiriyor. Sosyal medyada pek çok aktivitesini paylaşarak, takipçileri ile arasında güçlü bir bağ kuruyor. Son olarak yaptığı paylaşımda büyük bir müjde verdi. Tacikistan'da açacağı restoranı paylaşan Özdemir, heyecanını takipçileri ile paylaştı.

TACİKİSTAN ŞUBESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Yeni mekanı için hemen bir Instagram hesabı açan Özdemir, paylaşım yapmaya da başladı. Tacikistan'da bir şube açacağını duyuran CZN Burak'ın yeni restoranının açılışı 7 Ocak'ta olacak. Sosyal medyada Tacikistan'a özel açtığı sayfada mekan tanıtım videosunu paylaşan Özdemir, "7 Ocak'ta açılıyor, hepinizi bekliyoruz" açıklamasını yazdı.

Engin Altan Düzyatan koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan koronavirüse yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 2

Zekai 2 yıl önce

Aşırı talep görüyor ki adam açıyor oralar tıka basa doluyor bide açız diyorlar utanmazlar

adem 2 yıl önce

sevelim veya sevmeyelim adam sıradışı bir zekaya sahip ve bu işi iyi yapıyor