Şarkılar Bizi Söyler 25 Aralık konukları kimler olacak? Haftanın konukları belli oldu

Her hafta izleyiciye keyifli anlar yaşatan program 'Şarkılar Bizi Söyler'in yeni haftasında konuklar da büyük merak konusu oluyor. Her hafta cumartesi akşamları ekranlarda izleyici ile buluşan programda her bölümde farklı bir konsept ve konuklar ile izleyiciye keyif dolu anlar yaşatılıyor. Peki, 'Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları kimler?

Kanal D ekranında yayımlanan sevilen program Şarkılar Bizi Söyler her hafta Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunumu ile ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de her hafta müzik ziyafeti yaşanmaya devam ediyor. Her hafta farklı bir konsept ve ona uygun konuklar ile izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan Şarkılar Bizi Söyler 25 Aralık konukları kimler?

Şarkılar Bizi Söyler 25 Aralık Sıra Gecesi konsepti ile ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler'de bu haftanın konukları Zekeriya Ünlü ve Kahtalı Mıçe olacak.

Şarkılar Bizi Söyler'de bu haftada müzik şöleni yaşanacak. Sıra gecesi konsepti ile ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler'de Zekariya Ünlü ve Kahtalı Mıçe en sevilen sıra gecesi türkülerini siz ekran başındaki seyirciler için seslendirecek. Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can ise konuklarına eşlik edecek.

Merakla beklenen John Wick filmi bir kez daha ertelendi

İLİŞKİLİ HABER

Merakla beklenen John Wick filmi bir kez daha ertelendi
Meryem Uzerli'den kızlarıyla yeni yıl paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'den kızlarıyla yeni yıl paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0