Öykü Karayel'den şaşırtan itiraf! 'Zilin çalmasını bekleyen lise öğrencisi gibiyim'

Bu yılın başında anne olma sevinci yaşayan oyuncu Öykü Karayel, meslek hayatı ve annelik hakkında merak edilenleri anlattı.

"Kuzey Güney", "Kalp Atışı", "Kara Para Aşk" ve "Bir Başkadır" gibi başarılı yapımlarda rol alan Öykü Karayel, uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. 2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile hayatını birleştiren güzel oyuncu, oğlu Roman'ın doğumundan sonra ilk kez yeni projesiyle sevenlerinin karşısına çıktı. 

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan "Kaderimin Oyunu" dizisinde Asiye karakterini oynayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde annelik sürecine dair merak edilenleri anlattı. "Annelik nasıl bir duygu, anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna yanıt veren Karayel "Roman doğduktan sonra ilk kez setteyim ve tabii keyifle çalışsam da zilin çalmasını bekleyen lise öğrencisi gibiyim sette." şeklinde konuştu.

4 aylık hamile olan Sinem Kobal'ın son paylaşımı sosyal medyayı salladı

İLİŞKİLİ HABER

4 aylık hamile olan Sinem Kobal'ın son paylaşımı sosyal medyayı salladı
Burcu Özberk'in paylaşımı olay oldu! Kedisiyle kamera karşısına geçti

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk'in paylaşımı olay oldu! Kedisiyle kamera karşısına geçti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0