İlhan Şen sözünü tuttu! Demet Akalın'ın kızı Hira ile bir araya geldi

Aşk Mantık İntikam dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan İlhan Şen, hayranlarının takdirini toplayan bir davranışta bulundu. Türk dizilerini yakından takip eden ve yorumlarını sık sık dile getiren Demet Akalın'ın Aşk Mantık İntikam dizisine olan hayranlığı da biliniyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen'i sıkı takip eden Demet Akalın'ın kızı Hira, Şen ile görüşmek istedi. İlhan Şen bu isteği geri çevirmedi.

Büyük bir kitle tarafından ilgi ile takip edilen Aşk Mantık İntikam dizisi, başrol oyuncuları Burcu Özberk ve İlhan Şen ile büyük bir kitleye ulaştı. Oyuncuların da bireysel oyunculuk kariyerlerinde zirveye tırmandıkları yapımı yakından takip eden Demet Akalın, İlhan Şen'den bir ricada bulundu.

Kızı Hira'nın İlhan Şen'e olan hayranlığını Şen'e ileten Demet Akalın'a ünlü oyuncudan samimi bir karşılık geldi. Hira'nın ricasını kırmayan İlhan Şen, Demet Akalın ile görüşmeye gitti. Hira ile sarılarak poz veren Şen'in bu hareketi takdir topladı. Akalın, fotoğrafı ilk olarak Instagram'ın 'hikaye' kısmında paylaşarak üzerine "Boşuna sevmemişiz" yazdı.

Akalın, o anları daha sonra gönderi olarak paylaşarak, "Şuraya sözünü tutan adam gibi bir adam bırakalım... Teşekkürler kızlar çok mutlu oldu" yazarak İlhan Şen'in Instagram hesabını etiketledi. Şen de karşılık olarak, "O güzel hanımefendiler ile tanışmaktan ben daha çok mutlu oldum." yorumunu yazdı.

Cem Yılmaz'dan müjde! Yeni film geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'dan müjde! Yeni film geliyor
Vedat Milor'un kızıyla olan fotoğrafına gelen yorumlara sert yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Vedat Milor'un kızıyla olan fotoğrafına gelen yorumlara sert yanıt!

BİR YORUM YAPIN 0