Seda Sayan’ın 4 milyon dolarlık villasını görenlerin ağızları açık kaldı!

Her fırsatta eşine olan aşkını dile getiren Seda Sayan bu defa 4 milyon dolarlık villasıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin lüks villasını görenler gözlerini alamadı. İşte Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in aşk yuvası!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan 5 ay önce 4 milyon dolara aldığı havuzlu lüks villasını tadilata sokmuştu. Sayan’ın bu süreçte otele taşındığı ortaya çıkmıştı. Kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, bu kez 4 milyon dolara aldığı lüks villasıyla gündeme geldi. 

Ünlü sanatçının zevkle döşenmiş evi kısa süre içinde sosyal medyada gündem olmayı başardı. İşte Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in aşk yuvası!

Tam bir gayrimenkul zengini olan Sayan'ın iddialara göre İstanbul'da 30 dairesi, Bodrum'da 3 villası Londra'da da bir evi var. 

Sayan Oğulcan Engin’in evlendiğinde oturması için Nişantaşı’nda lüks bir ev aldı. Seda Sayan Takvim'in haberine göre; 4+1, 300 metre kare olan Nişantaşı'ndaki projeye 30 milyon lira ödedi.

Estetiğe doymayan Songül Karlı tanınmaz hale geldi! Songül Karlı kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Estetiğe doymayan Songül Karlı tanınmaz hale geldi! Songül Karlı kimdir?
70 Milyonda bir görülen hastalık! 4 yıldır ne tek lokma yedi ne de bir yudum su içti

İLİŞKİLİ HABER

70 Milyonda bir görülen hastalık! 4 yıldır ne tek lokma yedi ne de bir yudum su içti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 40

Bayındır 1 hafta önce

vergisini vermişmi vergisini yooookkkk.

Bayındır 1 hafta önce

Ölümde var öteside var hesapta var.

Bozkurt 1 hafta önce

Eskiden pamuk vardı şimdi ise silikon onun zamanı geldi mi bakalım o mallar kurtarabilecek mi pardon ama Hz.Adem'e cahil diyen dinsiz Sezen Aksuyu desteklemişti yanı dinden de çıktı diğer taraf sıkıntı

Toplam 2 beğeni

Danışman 1 hafta önce

Yok da bu kadar parayı bu insanlar nerden nasıl kazanıyorlar da veriyorlar? Şarkıcılıkla bu para kazanılır mı hiç?

Toplam 1 beğeni

kütüphaneci 1 hafta önce

acıdım ya otelde kalmış cok acıdım tüh görüyonmu

Yorumların Tümünü Okuyun