İkiz annesi Pelin Akil isyan etti: O kadar kötüsünüz ki...

Dün Lina'nın kucağında uyuduğu videosunu yayınlayan oyuncu Pelin Akil, kendisini çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçilerine sert çıktı.

Pelin Akil üç yıl önce ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına aldı. Mutlu evlilikleri devam eden ünlü çift, kızlarıyla geçirdikleri anları sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşıyor. Bir süredir TRT1'de yayınlanan 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' adlı dizide 'Isabel' karakterine hayat veren Akil, son olarak kızlarından Lina'nın kucağında uyuduğu anları takipçileriyle paylaştı.

Kızıyla koltukta uyuduğu videoya; "Dünyanın en güzel duygusu musun? Lina benim kucağımda Alin babasının kucağında... Şükürler olsun" notunu düşen oyuncu, kendisini ikizleri arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçilerini ifşa etti.

Pelin Akil, takipçisinden gelen "Alin hiç sizin kucağınızda olmadı ki zaten. Hep babada" mesajını; "Bir çıkın hayatımızdan ya valla" diyerek paylaştı.

Akil, bir başka takipçisinin de "...Sürekli Alin'le ilgilendiğiniz o kadar belli ki..." yorumuna da "Buna göre de Alin'ciymişim? O kadar bıktırdınız ki!" sözleriyle tepki gösterdi. Ardından da bir açıklama yapan ünlü isim, "O kadar kötüsünüz ki ama eminim ki kabul etmezsiniz. Size göre kötü olan benim, evlat ayıran hatta belki size göre bir çocuğunu sevmeyen. Bir kesime göre Alin'ci bir kesime göre Lina'cı. Tüm ikizleri olan arkadaşlarıma yapılıyormuş ama bu mobing. Hiç kötü hissetmiyorum. İçimi biliyorum da içinizin kötülüğünü yüzünüze vurmak istedim. Bir de bu tarz mesajları beğenen ve takip eden sinsiler de çok. Hepiniz bir annenin günahını alıyorsunuz. Söylemek istedim" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani ile paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani ile paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0