Fenomen Reynmen'in annesine büyük şok! Hakkında suç duyurusu...

Reynmen’in annesi Nasibe Aktaş sosyal medyada Özgür Duran’ın ailesi hakkında yaptığı yorum nedeniyle hakaret suçundan suç duyurusunda bulunuldu.

Şarkıcı Reynmen'in annesi Nasibe Aktaş hakkında, öldürülen Özgür Duran'ın ailesi tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Kardeş Niyazi Remzi Duran, sosyal medya hesabında yaptığı bir yorum nedeniyle Nasibe Aktaş hakkında hukuki işlem başlatıldığını belirterek, "Ölen benim ağabeyim ama hakarete yine biz maruz kalıyoruz. Bu konuda hakkımızı hukuki yollardan arayacağız" dedi.

Niyazi Remzi Duran, "Reynmen'in annesi Nasibe Aktaş sosyal medyada Kadir Şeker ile ilgili bir gönderi de abim hakkında yaptığı yorumda, " Bu dünya caniler adam yerine koyamadığım mahluklar bitmedikçe çok evlere ateş düşmeye devam edecek maalesef " ifadeleri kullandı. Kendilerinin dikkatini çekerim burada ateş bizim evimize düşüyor. Abisi öldürülen benim, oğlunu toprağa koyan benim annemdir. Bunu kimse unutmamalıdır. En önemlisi de hayatını kaybetmiş bir insan hakkında söylenilen sözlere bakınız.

Nasibe Aktaş'ta bir anne ve evlatları var. Kendisini empati kurmaya davet ediyorum. Bir evladını kaybetse, kimse onu dinlemeden anlamadan yargılasa, evladı hakkında ağıza alınmayacak hakaretler ve sözlerde bulunsalar kendisi nasıl hissederdi, ne yapardı acaba?

Herkes hayatını kaybeden kişinin bir ailesi olduğunu unuttu. Bunu kimse unutmamalıdır. Kimse kimseyi ayıplamasın herkes önce bir dönsün kendi hayatına baksın. Sonuç ne olursa olsun bir can gitti bunu kimse unutmamalıdır. Reynmen'in annesi olan Nasibe Aktaş hakkında gereken bütün hukuki işlemleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık" dedi.

Kanunsuz Topraklar'da koronavirüs paniği! Çekimler durdu

İLİŞKİLİ HABER

Kanunsuz Topraklar'da koronavirüs paniği! Çekimler durdu
Pınar Deniz'den şaşırtan itiraf! 'Hayvan gibi inliyordum'

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz'den şaşırtan itiraf! 'Hayvan gibi inliyordum'
Müzisyen Veys Çolak'a elektrikli scooter çarptı! "Tek hamlede el, kol, bacak..."

İLİŞKİLİ HABER

Müzisyen Veys Çolak'a elektrikli scooter çarptı! "Tek hamlede el, kol, bacak..."
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0