Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in düğün planı belli oldu!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 14 Şubat'taki evlilik teklifinden sonra düğün hazırlıklarına başladı. İkili, ilişkilerinin başladığı Çeşme'de Ağustos ayında nikah masasına oturmayı planlıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç, 2021 yılının ilk aylarında aşk yaşamaya başladığı oyuncu Demet Özdemir'e kısa süreli bir ayrılık yaşadıktan sonra 14 Şubat'ta evlilik teklifi etti. İlişkilerine bir şans daha veren ünlü çift, şimdilerde düğün hazırlıklarına başladı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Önümüzdeki yaz aylarında nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftin düğün detayları belli oldu. İkilinin 13/14 ya da 20/21 Ağustos tarihlerinde iki gün iki gece sürecek eğlenceli bir düğün yapmayı planlıyor.

SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ!

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç yılın başında evlenme teklifi ve nişan haberleriyle gündeme gelmişti. Yıl boyunca birkaç defa ayrılık haberi ile gündeme gelen çiftin bu sefer kesin ayrıldıkları haberi magazin gündeminde konuşuluyordu. 

YENİDEN BARIŞTILAR!

2. Sayfa'nın haberine göre, geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandıran ikilinin, yakın çevresine, "Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok!" dediği ileri sürüldü. 

İddiaya göre, çiftin ayrılık nedeni Oğuzhan Koç'un evliliğe yanaşmamasıydı. Çift sürpriz bir kararla yeniden barıştılar. 

EVLİLİK TEKLİF ETTİ


Oğuzhan Koç'tan sevgilisine romantik bir sürpriz geldi. Oğuzhan Koç, hazırladığı sürpriz organizasyonla Demet Özdemir'e evlenme teklif etti. Sakiler'in "Dünyadan Uzak" şarkısıyla eşliğinde yapılan evlilik teklifine Demet Özdemir ise "Evet" dedi.

Çiftin yaz aylarından evleneceği konuşuluyorken, Özdemir'in tektaşının büyüklüğü de dikkat çekti.

Oğuzhan Koç, teklif için Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions otelinin kral dairesini tuttu. Odanın gecelik fiyatı 82 bin lira. Ama masraf bununla sınırlı kalmadı. Çünkü Boğaz manzaralı o oda, gece için özel süslendi. Gecenin arabası da özeldi. Oğuzhan Koç, sevgilisini evinden Rolls-Royce Phantom otomobille aldı.

 

Futbolcu Alparslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı ile konuşması görenleri şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Alparslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı ile konuşması görenleri şaşkına çevirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0