Acun ve Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa'nın tırnaklarını görenler şoke oldu!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı bu kez kızı Melisa'yla konuşulanlar arasına girdi. 8 yaşındaki Melisa'nın uzun ve rengarenk tırnaklarını görenler tepki gösterdi.

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile nişanlanan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile tatiline devam ediyor. Şubaşı hayatını Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmiyor. Son olarak kızı Melisa ile bir gönderi paylaşan Subaşı, "Sadece kızım değil, aynı zamanda en iyi arkadaşım" notunu düştü.

Fotoğraf karelerinde en çok dikkat çeken şey ise küçük Melisa'nın takma tırnakları ve ojeleri oldu. Daha önce de 8 yaşındaki kızı Melisa'nın tırnak takmasıyla eleştirilerin hedefi olan Şeyma Subaşı'ya yine tepki yağdı.

İşte o fotoğraf...

Oyuncu Murat Ünalmış koronavirüse yakalanmıştı! Açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Murat Ünalmış koronavirüse yakalanmıştı! Açıklama geldi
Drake sokaklarda deste deste para dağıttı!

İLİŞKİLİ HABER

Drake sokaklarda deste deste para dağıttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0