Merve Boluğur'dan iddialı sözler! 'Ben kendimi onaylıyorum'

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Müzik dünyasına adım atmaya hazırlanan Boluğur, kimseden onay beklemediğini söyledi.

"Acemi Cadı", "Küçük Sırlar", "Kuzey Güney" ve "Muhteşem Yüzyıl" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Tarzı ve makyajıyla dikkat çeken güzel oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

"OYUNCULUK BİLGİMİ MÜZİĞE AKTARMAYI İSTEDİM"

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu, uzun set saatleri sebebiyle yeni gelen projelere sıcak bakmadığını söyledi. Artık oyunculuktan elde ettiği tecrübelerini müzik alanında kullanmak istediğine değinen Boluğur, şu ifadeleri kullandı:

"Şarkı çalışmam var sözlerini ben yazdım, klibin senaryosu bana ait zaten. Çekimi yurtdışında yapmayı düşünüyoruz, güzel bir heyecan. Müziği çok seviyorum, hem dinlemeyi hem de üretim kısmını. Şu an seçim yapmadım fakat klip için kumral biri olur erkek olarak. Ben kendi oyunculuk bilgimi müziğe aktarmayı istedim, senelerin birikim var bende. Müziğe çok heyecan duymaya başladım, içimde böyle bir potansiyel olduğunu fark edince de buraya yönlenmeye başladım. Artık icraat kısmına geldim, açıkçası. Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu kabul etmememin sebebi uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayat bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim kendi belirlediğim saatlerde çalışmak."

"BEN KENDİMİ ONAYLIYORUM"

34 yaşındaki oyuncu "Müzik camiası sizi kolay kabullenecek mi?" sorusuna ise, "Ben kendimi onaylıyorum. Kendime kendimden onay ve destek veriyorum tabii bu yolda yanımda olacak insanlar var. Gerisi bende, ben kendim mutluluğum için bu işi yapıyorum. Beni büyük ihtimal sahnelerde de görebilirsiniz" şeklinde iddialı bir cevap verdi.

Trafik kazasında nişanlısını kaybeden Gülçin Ergül Times Meydanı'nda!

İLİŞKİLİ HABER

Trafik kazasında nişanlısını kaybeden Gülçin Ergül Times Meydanı'nda!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Adem 2 yıl önce

Bu nesle Türkçe öğretmek gerekir. "Kendime güveniyorum" demek için "kendimi onaylıyorum" diyor. Hiç bir kemse kendi yaptığı işler için kendisi onay makamı olamaz.