MasterChef Türkiye 30 Aralık haftanın eleme adayları kimler? 3. aday da belirlendi

İlgiyle takip edilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de bir süredir kişi sayısının az olmasından dolayı 3 kişi potaya gidiyor. Giderek zorlaşan yarışmada pota da her hafta zorlaşıyor. Haftanın eleme potasında yer alan 3 yarışmacısı seyirciyi şaşkına uğrattı. Kimin yarışmaya veda edeceği şimdiden merak konusu oldu...

Takımların son kez kurulduğu haftada Mavi takım ve Kırmızı takım yarışmacıları, kıyasıya dokunulmazlık mücadelesi verdi. İlk dokunulmazlık oyununda kazanan Mavi takım oldu. Kaybeden Kırmızı takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu Dilara kazandı. Oylamada ise Dilara, oyunu Burcu'dan yana kullandı. Böylece ilk eleme adayı Burcu oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda kazanan yine Mavi takım oldu. Kırmızı takım bir kez daha bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Burcu'nun eleme adayı olduğu Kırmızı takımda Dilara ile Hasan için dokunulmazlık oyunu düello gibi oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara olunca oylamaya gerek duyulmadan potaya giren Hasan, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Sezonun son takım oyununda dokunulmazlığı kazanan Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Eren oldu. Oylamada Eren'in verdiği oy Tahsin'e oldu. Böylece bu haftanın son eleme aday Tahsin oldu. Dilara, Eren ve Sergen ise MasterChef 2021'in ilk beşine kalan isimler oldu.

BİR YORUM YAPIN 0