Ebru Yaşar yılbaşı gecesi müjdeli haberi verdi! Kıbrıs'ı sallayan ünlü şarkıcı yeni yılda...

Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahne alan Ebru Yaşar, hayranlarına unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

"İçime Ata Ata" adlı yeni şarkısıyla son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Ebru Yaşar, yılbaşı gecesinde Kıbrıs Viva Otel'de sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, 2021 için "Kendi adıma mutluyum her zaman. Tabi ufak tefek hastalıkları covidleri geçirdik. Onun dışında benim için mutlu bereketli başarılı bir yıl olarak geçti. Bu yılı da ödüller ile kapattık. O yüzden şahsım olarak çok mutluyum. Hayatta en önemli olan şey sağlık ve huzur diyorum, bunu anladık. Onun gerisinde her şey olur, her şey hallolur" şeklinde konuştu.

"FARKLI BİR SÜRPRİZİM VAR!"

Yeni yıldan beklentilerini de sıralayan Yaşar, "Her şeyden önce sağlık, mutluluk, enerji dolu başarılı şanslı ve güzel şarkılar üretebildiğim bir yıl olsun. İnşallah yeni umutlara, yeni hayallere kapılarımızı açtık bekliyoruz. Belki sürpriz projeler olabilir bakalım. Farklı bir alanda sürpriz gelebilir. Şubat ayında olacak. Bu sefer şarkı değil ama başka bir şey" ifadelerini kullandı.

Yeni yıl için geri sayımı sevenleriyle birlikte yapan ünlü şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi yıllar diliyorum, hepinizi seviyoruz. İyi ki varsınız. Bizi dinleyen seven evlerine alan herkesi çok çok seviyorum ve teşekkür ediyorum"

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hayal 2 yıl önce

Bu kadını kimse ciddiye almıyor ama yazık kendi kendine çıkıp konuşuyor