Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer isyan etti! 'Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?'

Geçen yıl yumurta diyetiyle bir ayda 10 kilo veren türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, kilolu olduğu dönemde çekilen bir fotoğrafının kullanılmasına isyan etti.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programına konuk oldu. Bir dönem 90 kilo olan Tuncer, "40 kilo verdim, 90 kilodan 50'ye düştüm. Şeyda Coşkun ile çalıştım. Duygusal yiyiciydim. Sıkıntı yaşadığımda ne varsa yiyordum. Buzdolabıyla sosyalleşiyordum. Restoranda tıka basa yiyordum, başka şeyler yiyebilmek için kusuyordum, yeniden sipariş veriyordum. Babam çok üzülüyordu" ifadelerini kullandı.

"BU FOTOĞRAF HİÇ UNUTULMAYACAK MI?"

Özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulunan Gizem Tuncer, kilolu olduğu dönem çekilen bir fotoğrafının ekrana verildiğini görünce öfkeden deliye döndü. Fotoğrafın çekildiği günden bahseden ünlü isim, "Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı? Bunu sürekli gösterirseniz sevgilim olmaz. Fotoğrafta Kıbrıs'taydık, o gün tüm masayı yedim" şeklinde konuştu.

Beren Saat'ten sert çıkış: Ben Bihter Ziyagil değilim!

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat'ten sert çıkış: Ben Bihter Ziyagil değilim!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

izmir-doğru söyler 2 yıl önce

kusup tekrar yemek nedir ya görgüsüzlük ben hayatta görmedim böyle aptallık ayrıca bi tarafını göstermek marifet sanki sende olan herşey başka bayanlardada ver göstermek asla marifet değil