Yasemin Sakallıoğlu'nun eşi bakın kim çıktı! Yasemin Sakaloğlu kimdir? Eşi Burak Yırtar kimdir

O ses Türkiye'de yaptığı performansa büyüleyen ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu internette en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Sosyal medyada yayınlana komedi videso ile ünlenen Sakallıoğlu'nun eşinin kim olduğu da merak konusu oldu. Peki Yasemin Sakallıoğlu'nun eşi Burak Yırtar kimdir? Yasemin Sakaloğlu kimdir? kaç yaşında ve nereli? İşte cevaplar...

Türkiye'de sayılı kadın fenomenler arasında yer alan Yasemin Sakallıoğlu hayatımıza çektiği Karadeniz şivesi videolarıyla girdi. O Ses Türkiye yılbaşı özel programındaki performansıyla herkesi büyüledi. Sakallıoğlu hakkında araştırma yapan birçok kişi eşinin kim olduğunu görünce şoke oldu. Esprili tavrı ile dikkat çeken ünlü isim daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol almış ve burada tanıştığı Burak Yırtar ile nikah masasına oturmuştu. İşte Yasemin Sakallıoğlu ve eşi Burak Yırtar ile ilgili tüm merak edilenler...

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

Yasemin Sakallıoğlu, üç kardeşin en küçüğü olarak 1988’de İstanbul’da doğdu. Bebekken Rize’ye gönderildi ve 6 yaşına kadar orada yaşadı. Sonra yeniden İstanbul’a gönderildi. Düz liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başladı. Konservatuar eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Sosyal medyada çektiği komik videolarla bir fenomen haline geldi. Yapımcıların dikkatini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Şahan Gökbakar önderliğinde Zengo isminde ilk Sinema filmini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 11 Mart 2021 tarihinde nikah masasına oturdu.

YASEMİN SAKALLIOĞLU’NUN EŞİ BURAK YIRTAR KİMDİR

Elazığ doğumlu olan Burak Yırtar, “Vay Başıma Gelenler”, “Babam ve Ailesi”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Acı Aşk”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Sihirli Annem”, “Sevdaluk”, “Lale Devri” gibi birçok dizi ve filmin set arkasında çalıştı. Burak Yırtar ayrıca, “Vay Başıma Gelenler”, “Şen Yuva”, “Bir Bulut Olsam”, “Kuzey Rüzgarı” gibi yapımlarda da oyuncu olarak yer aldı.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0