Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? İlk açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Gülşen'in 2016 yılında nikah masasına oturduğu aranjör eşi Ozan Çolakoğlu ile boşanacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Son dönemlerde sahnede tercih ettiği iddialı kıyafetlerle ilgi odağı haline gelen şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun evliliklerinde kriz yaşadığı ileri sürüldü. Söylentilere göre; 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü çiftin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. 

Evliliklerini noktalama kararı alan ikiliden Ozan Çolakoğlu bu süre zarfında evden ayrılarak bir arkadaşının yanında yaşamaya başladı. 2017 yılında oğulları Azur Benan'ı kucaklarına alan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun yakın çevresinden konuya dair ilk açıklama geldi.

"ÇOK MUTLULAR"

Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir."

Ozan Çolakoğlu'nun boşanma sebebinin Gülşen'in sahne kıyafetleri olduğu konuşulsa da ünlü isim daha önce bu konuyla ilgili eşine destek olduğunu dile getirmişti.

 

"SAHNE KIYAFETLERİNİ ÇOK BEĞENİYORUM" DEMİŞTİ!

Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, geçtiğimiz gün kız kardeşiyle birlikte Arnavutköy'de bir mekanda kahvaltı yaparken objektiflere yansıdı. Kahvaltı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çolakoğlu, eşi Gülşen'in sahne kıyafetleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BEĞENMEYENLERİN KENDİ ZEVKİDİR"

Eşinin tercih ettiği kıyafetlere müdahale etmediğini söyleyen Çolakoğlu, "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hararet boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." şeklinde konuştu.

Cansu Tosun'dan eşi Erkan Kolçak Köstengil'in doğum gününü kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Tosun'dan eşi Erkan Kolçak Köstengil'in doğum gününü kutladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

KAMAN 2 yıl önce

sıkıyorsa karış bakalım

Muhsin 2 yıl önce

Adam geniş ise kimseye birşey demek düşmez. Dağılın

Misafir 2 yıl önce

yazıklar olsun