Ali Sunal Tarkan’a ‘kız babası’ göndermesi yaptı! Sosyal medyada olay oldu

Oyuncu Ali Sunal, şarkıcı Tarkan’ın paylaştığı kız babası fotoğrafına gönderme yaptı. Sunal, “Kız babası olmanın tatlılıklarından biri galiba bu değil mi?” notunu düştü.

Ünlü sunucu ve oyuncu Ali Sunal, kızları Narin ve Nil ile tütü giyerek yeni yıl pozu verdi. Sunal, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla, geçtiğimiz günlerde kızı Liya için tütü giyen Mega Tarkan’a da seslendi.

Sunal paylaşımına, "Kız babası olmanın tatlılıklarından biri galiba bu değil mi Tarkan? Bir tütüm eksikti. Herkese harika bir yıl diliyoruz" notunu düştü.

Şarkıcı Tarkan da birkaç ay önce kızı Liya ile tütü giydiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak, "Rolling Stones t-shirt‘ü giyip cool baba takılmaya çalışırken o t-shirt’ün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte…" yazmıştı.

75 yaşındaki Ajda Pekkan'ın yeni tarzı Barbie bebeğe benzetildi!

İLİŞKİLİ HABER

75 yaşındaki Ajda Pekkan'ın yeni tarzı Barbie bebeğe benzetildi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

vatandas 2 yıl önce

Allah ıslah etsin.