Hande Erçel ve Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı!

Yakın zaman içerisinde nişanlanacakları konuşulan Kerem Bursin ve Hande Erçel çifti koronavirüse yakalandı.

2020 yılında tüm dünyaya yayılan koronavirüsle mücadele devam ediyor. Türkiye'de de birçok ünlü isim koronavirüsü atlattı. 2022 yılının ilk günlerinde koronavirüse yakalanan ünlü isimlerin sayısı tek tek artmaya devam ediyor. Bir haber de ünlü çiftten geldi. Sen Çal Kapımı adlı romantik komedi dizisiyle yolları kesişen ve sonrasında evlenme kararı alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile ilgili üzücü bir haber geldi.

Çift ile ilgili gelen bu üzücü haber sosyal medya gündeminin de zirvesine oturdu. Gelen bu üzücü haberin ardından Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in sosyal medya hesapları yakın takibe alındı. Konuya ilişkin ilk ağızlardan bir açıklama beklenmeye başlandı. 

Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranlarının en büyük temennisi çok sevdikleri bu iki oyuncuyu sağlıklı bir şekilde karşılarında görebilmek. Bu durumun farkında olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in bir canlı yayın ya da video ile durumları hakkında bir bilgi vermeleri bekleniyor. 

Burcu Esmersoy vasiyetini açıkladı! Birikimini bağışlayacak...

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy vasiyetini açıkladı! Birikimini bağışlayacak...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0