Kırmızı Oda dizisi ekranlara ara verdi! Acun Ilıcalı'dan...

Acun Ilıcalı’nın en iddialı yapımları arasında gösterilen Kırmızı Oda ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kırmızı Oda'nın 56. bölümü öncesinde yaşanan gelişmeler herkesi şaşkına çevirdi...

Kırmızı Oda dizisinde hayranlarını şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde final yapacağı iddia edilen Kırmızı Oda dizisi ile ilgili Acun Ilıcalı bir açıklama yapmıştı. Herkes Kırmızı Oda dizisinin final yapacağını iddia ederken ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı açıklama yapmıştı.

Başarılı oyuncu Binnur Kaya’nın başrol olarak rol aldığı Kırmızı Oda dizisinin sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Açıklamada; “Kırmızı Oda’nın yeni bölümleri öncesi kısa bir ara veriyoruz. Yeni bölümlerle, çok yakında görüşmek üzere” notu yazıldı.

Acun Ilıcalı'nın 'Kırmızı Oda' dizisi için 3 haftalık bir ara verileceğini açıklamasının ardından yapılan bu paylaşım kafaları karıştırdı. Normal şartlarda dizinin yeni bölümleri 21 Ocak 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Fakat seyirci yapılan paylaşımla birlikte "Acaba final mi yapacak?” sorusunu sormaya başladı.

MasterChef'te çeyrek finalin ilk yarışmacısı belli oldu! Şef ceketini kim giydi?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te çeyrek finalin ilk yarışmacısı belli oldu! Şef ceketini kim giydi?
Filiz Akın'dan müjdeli haber! Midesindeki tüp çıkarıldı

İLİŞKİLİ HABER

Filiz Akın'dan müjdeli haber! Midesindeki tüp çıkarıldı

BİR YORUM YAPIN 3

konuk 2 yıl önce

Valla son bölümlerini hiç izlemedim ilgimi çekmedi. Rolüne hiç uymayan zorlama oynatılmış çam yarması gibi kadın tipi, tiyatro yapar gibi doktorum demeler kalite son bölümlerde sıfırdı. Rolü ile tipi hiç bağdaştıramadım. Ama ilk sezon güzeldi karakterler ve hikayeler çok gerçekçiydi.

aslan 2 yıl önce

Kırmızı oda dizisinde bir Cadde bostan çocuğu olarak yetişen ve multi milyoner olan kişinin bu dizinin kalitesini düşürdü ve hiç inandırıcı bir karakter olmadığı kanatindeyim

Zafer 2 yıl önce

Allah vere Binnur hanıma bir şey olmaya. Allah vere kovid olmaya.