Linet Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için katıldığı yarışmada bir üst tura çıktı!

İsrail asıllı şarkıcı Linet Eurovision’da İsrail’i temsil etmek için katıldığı yarışmada bir üst tura çıkmayı başardı. Linet gösterdiği sahne şovuyla jüriyi etkilemeyi başardı.

Ünlü şarkıcı Linet İsrail'i Eurovision 2022'de temsil edecek sanatçının seçildiği X Factor yarışmasında fırtına gibi esmeye devam ediyor. My Number One şarkısındaki başarısıyla bir üst tura geçen Linet, dans performansıyla da jüri üyelerini etkilemeyi başardı. 

linet eurovision

linet eurovision

Linet, Türkiye’nin 2013 yılından beri katılmadığı Eurovision şarkı yarışmasında İsrail’i temsil edebilmek için katıldığı X Factor adlı yarışmasında bir kez daha sahneye çıktı. Tel Aviv doğumlu Türk-İsrail asıllı şarkıcı, sesi ve sahne şovuyla herkesi kendine hayran bıraktı.

"İSRAİL'DE DOĞDUM AMA TÜRK AİLENİN KIZIYIM"

Geçtiğimiz haftalarda yarışma hakkında konuşan Linet, üçüncü tura kaldığını belirterek "Yarışma hala devam ediyor. Birkaç aşama daha var. Ben İsrailliyim, İsrail'de doğdum ama bir Türk ailenin kızıyım. Türkiye'de yıllarımı, hayatımı geçirdim. Şimdi İsrail'i temsil ediyorum" demişti.

"SENEYE DE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDERİM"

Türkiye'den Eurovision için teklif gelmesi durumunda seve seve kabul edeceğini de belirten Linet, "Taraftarlık işini sevmiyorum. Bu sene İsrail'i temsil ederim, sonraki sene Türkiye'yi temsil ederim. Sonuçta bir dünya sahnesine çıkıyorsunuz. Önemli olan oraya çıkabilmek" şeklinde konuşmuştu.

Esra Erol'dan büyük başarı! 1 milyon kişi...

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'dan büyük başarı! 1 milyon kişi...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Selim Ünal 2 yıl önce

Evet lineti okudum çok doğru söylemiş. Kendisini beğenerek dinliyorum. Muazzam yorumcu sahne hakimiyeti enfes.

abdullah ünal 2 yıl önce

bukelamun gibiyim desene

Toplam 1 beğeni