Almeda Abazi'den Tolgahan Sayışman itirafı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Etiler'de yemek çıkışı görüntülendi. Almeda Abazi'den eşi hakkında bir itiraf geldi.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, 2017 yılında Los Angeles'ta nikah masasına oturmuştu. İki tane çocukları olan çift, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden ikiliden Almeda Abazi, eşiyle ilgili bir itirafta bulundu.

Gazetecilerle ayak üstü sohbet oyuncu Tolgahan Sayışman, "Eşimin Arnavutluktan kuzenleri geldi. Orada kaliteli döner olmadığı için buraya geldik. Onlar da yedikten sonra çok beğendiler" dedi. 

Gazetecilerin, "Tolgahan bey mutfakta becerikli mi? İyi yemek yapar mı?" Sorusuna Almeda, "Tolga çok güzel yemek yer. Ama yemek yapamaz" diye cevap verdi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0