Masumlar Apartmanı'nda şaşırtan veda! Melisa Şenolsun veda ediyor

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı Salı akşamları ekranlara gelerek seyircisine heyecan dolu anlar yaşatıyor. Büyük bir kitleye sahip olan dizi, son dönemlerde kadrosundan ayrılan oyuncularla anılıyor. Naci karakterini oynayan Tansel Öngel'in ardından Rüya karakterini oynayan Melisa Şenolsun'un ayrılığı konuşulmaya başlandı.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı TRT1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Masumlar Apartmanı’ndan üzücü haber daha geldi. Naci karakterini oynayan Tansel Öngel'in ne zaman diziden ayrılacağı merak edilirken, başka bir veda yaşandı. Dizinin Rüya'sı Melise Şanolsun, Masumlar Apartmanı dizisinin 57.bölümünde veda ediyor.

Aslıhan Gürbüz'ün Ceylan karakteriyle diziye dahil olması ve Han ile sahnelerinin fazla olması üzerine, Rüya karakterini oynayan ünlü oyuncu Melisa Şenolsun'un dizi macerası kısa sürdü. 

SAFİYE YIKILACAK

Masumlar Apartmanı son dönemde salı günlerinin vazgeçilmezi haline geldi. Büyük bir kitle tarafından takip edilen Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin gençlik aşkı olan Naci'nin hastalığı ile ortaya çıkan olaylar seyirciyi ekrana kilitliyor. Özellikle son bölümde Naci'nin hastalığının nüks etmesi büyük bir merak uyandırdı.

Sevilen dizide Safiye ile Naci en sonunda evlenmişti. İkilinin evlenmesi seyircide büyük bir yankı ve mutluluk uyandırırken, peşinden olumsuz haberler de geldi.

Dizide Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel'den seyirciyi üzecek bir iddia ortaya çıktı. Kulislerde konuşulan iddialara göre Öngel projeden ayrılacak. Dizide zor bir hastalığa yakalanan ve kısa süre önce tedavisi başlayan Naci karakterinin diziden çıkıp çıkmayacağı büyük merak konusu oldu. Yine iddialara göre Öngel, projeye senaryo gereği ölerek veda edecek.

SUNUCULUĞA YÖNELDİ

Maske Kimsin Sen isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmaya başlayan Öngel, bir süre sunuculuk yapacak gibi görünüyor. Diziden ayrılma ihtimali bile seyirciyi oldukça üzen Tansel Öngel'in diziye ne zaman veda edeceği merak konusu oldu.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye ile Naci, yıllar sonra bir araya gelerek hayallerini gerçekleştiriyor. Fakat senaryo gereği evlenen çifti kötü günler bekliyor. Naci'nin yeni bölüm fragmanında eski hastalığının nüksettiği görülüyor. Naci'nin akıbeti merak konusu. Öngel'in dizideki geleceği yeni bölümlerle ortaya çıkacak.

Özcan Deniz'den dev anlaşma! 8 konser için 2 milyon TL alacak

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'den dev anlaşma! 8 konser için 2 milyon TL alacak

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

YDY 2 yıl önce

Filim uzun zamandır dar alanda kısa paşlaşmalara döndü.

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Veda ederse işsiz kalır. Çünkü; maske kimsin sen final yapıyor.

Abbas 2 yıl önce

Dizide de sunuculukta da sevimsiz.

Toplam 6 beğeni