Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet’in şaşırtan itirafı!

Titanic filminde başrol oynayan Kate Winslet ile Leonardo DiCaprio uzun aradan sonra tekrar bir araya geldi. Duygulu anlar yaşayan Kate Winslet, Leonardo DiCaprio’yu görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Winslet, rol arkadaşı DiCaprio hakkında bakın neler söyledi?

1997 yapımı olan "Titanik" filminde, hayat verdikleri "Rose" ve "Jack" karakterlerinin yaşadığı aşk hala unutulmuyor. Romantizm temalı "Titanic" filminin başrol oyuncuları Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio, uzun bir aradan sonra tekrar buluştu. Oscar, BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre ödüllerinin sahibi olan İngiliz oyuncu Kate Winslet samimi açıklamalarda bulunurken duygulandı.

UZUN YILLAR SONRA TEKRAR BİR ARAYA GELDİLER!

Kate Winslet rol arkadaşı DiCaprio ile tekrar bir araya geldiklerinde gözyaşlarına boğulduğunu itiraf etti. Winslet, buluşma anlarını anlatırken duyduğu özlem gözlerinden okunuyordu. Winslet konuşmasında "Gözyaşlarına boğuldum. Onu hayatımın yarısı kadar süredir tanıyorum!" ifadelerine yer verdi. 46 yaşında olan güzel oyuncu, "Kendimi New York'ta bulmuşum ya da o Londra'daymış da yemeğe çıkıp ya da kahve içip, arayı kapatma şansımız olmuş gibi değil" sözleriyle sevincini dile getirdi.

"BİRBİRİMİZİ ÇOK ÖZLEDİK"

Covid-19 yüzünden bir araya gelemediklerini ve ülkelerinden ayrılamadıklarını söyleyen güzel oyuncu Kate Winslet, ömür boyu birbirlerine bağlı olacaklarını açıkladı.

Winslet romantizmi konu alan Titanik filminde “Rose” karakterine hayat verirken, Leonardo DiCaprio ise "Jack" karakterini canlandırmıştı. Filmin çekildiği yılda Kate Winslet 21, Leonardo DiCaprio ise 22 yaşındaydı.

Kate Winslet

Kate Winslet

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

İsveç Kraliyet Saray'ında hareketli dakikalar! Kral ve Kraliçe pozitif çıktı

İLİŞKİLİ HABER

İsveç Kraliyet Saray'ında hareketli dakikalar! Kral ve Kraliçe pozitif çıktı

BİR YORUM YAPIN 0