Hazal Kaya’dan korkutan haber geldi!

Geçtiğimiz günlerde Selin Şekerci’nin Covid-19’a yakalanmasının ardından Hazal Kaya’dan kötü haber geldi. İkinci kez Covid-19’a yakalanan güzel oyuncundan ilk açıklamalar...

Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Selin Şekerci’nin ardından Hazal Kaya’nın da testi pozitif çıktı. 7 kere test yaptıran güzel oyuncu, yakın arkadaşının yaptığı paylaşıma karşılık verdi.

7. TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın panik olmasıyla alay eden Şekerci, Kaya’nın tedirgin tavırlarını Instagram hikâyesinde paylaşarak dile getirdi: "Hazal Kaya'ya Korona şoku! diye yapılmış haber. Hazal panik bir arkadaşımızdır. Bu mevzu olduğundan beri, yaklaşık 7 kere falan test oldu. Hepsini yaptırdı. PCR'ını, Rapid'ini, Influenza'sını... Her şey negatif... Merak etmeyin, o da öyle biri ne yapalım"

"İYİ Kİ PANİK BİRİYİM"

Hazal Kaya, yakın arkadaşının bu paylaşımı üzerine "iyi ki panik biriyim" diyerek son testinin pozitif çıktığını söyledi.

“ALİ HARİÇ EVDEKİ HERKES POZİTİF”

Geçtiğimiz sene de Covid-19’ yakalanan ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Herkese merhaba Az önce temaslı sayılan, bir negatif bir pozitif çıkan ne idüğü belirsiz arkadaşımız Selin Şekerci bir takım açıklamalar yapmış benim ne kadar panik biri olduğuma dair. İyi ki öyleyim. Bugün itibarıyla pozitifim. Evdeki herkes pozitif… Ali hariç. Çok şükür bir tek o negatif. Umarım şimdilik değildir. Geçmiş olsun hepimize" ifadelerini kullandı.

BİR YORUM YAPIN 0