Şarkıcı Gülşen muhabirlere ateş püskürdü:  'İsterseniz geri gideyim'

Son dönemde giydiği sahne kıyafetleri ile magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Gülşen, yürümekte zorlanınca muhabirlere 'İsterseniz geri gideyim' sözleriyle tepki gösterdi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; 45 yaşındaki şarkıcı Gülşen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Modacısı Hakan Yıldırım’a gelen Gülşen, aracını valeye vermek yerine otoparka bıraktı.

 

Çıkışta gazetecileri karşısında bulan şarkıcı, acelesi olduğunu belirterek, sorulara yanıt vermek istemedi.

"İSTERSENİZ GERİ GİDEYİM!"

Hızlı adımlarla yoluna devam etmek isteyen Gülşen, etrafını saran kameralar nedeniyle yürümekte zorlanınca, "İsterseniz geri gideyim!" diyerek, tepki gösterdi.

"KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Gergin tavırlarıyla dikkat çeken ünlü isim, konuşmak istemediğini de ifade etti. Gülşen, ardından modaevinin doğru hızlı adımlarla uzaklaştı. 

Buse Varol bu kez açtı ağzını yumdu gözünü! 'Kocadan zengin olmak...

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol bu kez açtı ağzını yumdu gözünü! 'Kocadan zengin olmak...
4 aydır otelde kalan Seda Sayan'dan üzücü haber! Başına neler geldi...

İLİŞKİLİ HABER

4 aydır otelde kalan Seda Sayan'dan üzücü haber! Başına neler geldi...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

samii 2 yıl önce

O adamlar olmasa sen bir hiçsin. Her gün gereksizliğinin haberlerini yaparak gündemde tutuyorlar.

Toplam 1 beğeni

yaşar yıldız 2 yıl önce

bunları adam yerine koyarsanız böyle oluyo gündemmden düşünce hemen magazincilere izzet ikram iltifat yapmaya başlıyorlar

Toplam 1 beğeni