Pelin Karahan annesi Nural Koçyiğit'le alışverişe çıktı! Böyle benzerlik yok dedirtti

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın güzelliğiyle yıllara meydan okuyan annesi Nural Koçyiğit ile alışverişte görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde annesinin yeni yaşını kutlayan Karahan'ın annesiyle benzerlikleri şaşırttı. İşte Pelin Karahan'ın güzelliğiyle yıllara meydan okuyan annesi...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kavak Yelleri dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Pelin Karahan, son dönemde verdiği kilolarla en çok dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. İki çocuk annesi olan güzel oyuncu annesi ile birlikte önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'de görüntülendi.

Annesi Nural Hanım ile alışverişe çıkan güzel oyuncu, "Tiyatro turnemiz ve sinema filmi çekimlerimiz başlamadan aileme vakit ayırmaya çalışıyorum" dedi.

pelin karahan ve annesi

pelin karahan ve annesi

Karahan spor ve şık tarzıyla da dikkat çekti. Sürekli spor yapan ve iğne ipliğe dönen oyuncunun zayıflamış hali dikkatlerden kaçmadı. 

"BÖYLE ANNESİ OLMAYAN DA NE BİLEYİM"

Instagram'da duygulandıran bir paylaşıma imza attı. İş insanı Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren, Ali Demir ve Can Eyip adından iki çocuğu olan Pelin Karahan, annesi Nural Koçyiğit'in dans ettiği bu eğlenceli videosunu "Böyle annesi olmayan da ne bileyim" notuyla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Karahan, güzelliğiyle yıllara meydan okuyan annesi Nural Koçyiğit'in yeni yaşını kutladı. İşte Pelin Karahan'ın duygu dolu mesajı: 

"Taş bebek 60 oldu bugün. Hep diyorum yine derim, elim kolum her şeyim canım annem. Çok şey diyesim var ama gerçekten kelimeler yetersiz sana.

Bizi, seni bilenler bilir zaten. Güzelliğin, neşen, hayat enerjin, becerikliliğin, her şeyi hemen halledip organize edişin, bir ortama girdiğindeki ışığın. Her özelliğinle iyi ki benim annemsin! Sen olmasan ben hiçbir zaman bu kadar güçlü hissetmezdim bu hayatta.

Çocuklarımın enerjik sevgi dolu anneannesi, benim can yoldaşım, arkadaşlarımın bir tanecik Nural ablası. İyi ki doğdun bebek! (Bence hiç yaşlanmayacak sadece yaş alacaksın)" 

Öte yandan anne-kızın birbirlerine olan benzerlikleri dikkatlerden kaçmadı.

pelin karahan ve annesi

pelin karahan ve annesi

Ünlü oyuncunun annesiyle olan paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'e doğum günü sürprizi! Ünlü oyuncunun oğlu Karan ile eğlenceli anları

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0