Sanatçı Yıldız Tilbe neye uğradığını şaşırdı!

Nişantaşı'nda alışveriş turuna çıkan Yıldız Tilbe, bir hayranın fotoğraf isteğini geri çevirmedi.

Yıldız Tilbe, bir hayranın fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Ancak ünlü şarkıcı, daha sonra seveninin kendisine sarılmaya ve öpmeye çalışmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Hayranını iterek hızla bulunduğu yerden uzaklaşan Tilbe'nin bu sırada maskesiz oluşu da dikkatlerden kaçmadı.

"EVE GİDİNCE HEPSİNİ DENEYECEĞİM"

"Karşı tarafta oturuyorum." diyen şarkıcı, "Alışveriş için bu tarafa geçtim. Ne varsa aldım." açıklamasında bulundu. Ünlü isim, "Yıldız Tilbe mutlu bir insan mı?" diye soran muhabirlere, "Şu an çok mutluyum. Çünkü makyaj malzemesi aldım. Eve gidince hepsini deneyeceğim." şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Röportaj sırasında elbise aradığını söyleyen Tilbe, ardından bir mağazaya girerek, ürünleri inceledi. Alışveriş sonrası sevenlerinin ilgisiyle karşılaşan sanatçı, bir hayranın fotoğraf isteğini de geri çevirmedi.

Ancak ünlü şarkıcı, hayranının sarılmaya ve öpmeye çalışmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Sevenini iterek hızla bulunduğu yerden uzaklaşan Yıldız Tilbe'nin bu esnada maskesiz oluşu da dikkatlerden kaçmadı.

Usta sanatçı Türker İnanoğlu'ndan kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Türker İnanoğlu'ndan kötü haber!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0