MasterChef Mehmet Yalçınkaya annesini paylaştı! Annesiyle benzerlikleri şaşırttı

TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasının sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın annesiyle olan bir fotoğrafı ortaya çıktı. Yalçınkaya, sosyal medya hesabından annesiyle yayınladığı fotoğrafta benzerlikleri çok şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef'te sert mizacıyla bilinen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, özel hayatıyla da herkes tarafından merak ediliyor. Sosyal medyada aktif olan ünlü şef sık sık kızıyla paylaşım yapıyor. Geçtiğimi günlerde emek hırsızlığından dem vuran ünlü şef annesiyle paylaşım yaptı. 

ANNESİYLE BENZERLİKLERİ OLAY OLDU

mehmet yalçınkaya ve annesi

mehmet yalçınkaya ve annesi

Mehmet Şefin paylaşımını görenler "tıpkı annesine benziyor", "Hık demiş burnundan düşmüş" gibi yorumlar yapmadan edemedi.

ANNESİYLE VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Yalçınkaya  bir ilke imza atarak ınstagram hesabından annesini paylaştı. 

Yakın zamanda babasını kaybeden ünlü şef, annesi ile olan videosunu takipçileri ile paylaştı. Mehmet şef annesi ile olan videosuna: "Büyük usta onay verdi, annem yemekleri beğendi" diyen şef postun altına "Onay aldık sırtımız yere gelmez" dedi. 

İkili arasındaki diyalog izleyenleri güldürdü. Yalçınkaya'nın annesi ile benzerliği ise herkesi şaşırttı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ata Demirer dalış yaptığı anları paylaştı!

Gigi Hadid de o kervana katılıyor! Kendi markasını kuruyor

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid de o kervana katılıyor! Kendi markasını kuruyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ismail 2 yıl önce

Neden şaşırmışlar annesine benzemesine?

Toplam 2 beğeni