'Sonum Bergen gibi olmasın' demişti! Yeliz Yeşilmen'den şoke eden açıklama

Şiddet gördüğü gerekçesiyle 11 yıllık eşi Ali Uğur Akbaş'tan boşanan Yeliz Yeşilmen, tepki çekecek açıklamalara imza attı. Ünlü isim şiddet gören kadınlara seslenerek "Biraz sakin olsunlar ve çenelerini tutsunlar" dedi.

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. İki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş'la geçtiğimiz sene boşanan Yeşilmen, evlilik sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"AŞKTAN KAYNAKLANAN BİR ŞİDDET"

11 yıllık evliliği boyunca şiddet gördüğünü söyleyen ünlü isim "Ben şiddet gördüm. Şiddet görmeyen kadın mı var? Ama ben de karşılığında şiddet gösterdim. Bizimkisi aşırı sevgiden, aşktan kaynaklanan bir şiddet." şeklinde konuştu. Çocukları için yılbaşında eski eşiyle bir araya geldiğini dile getiren Yeliz Yeşilmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir evlilikte âşıksan, karşılıklı şiddet olur. Hele hele güzel ve ünlü bir insansanız, evlilikte şiddet görebilirsiniz. Ben gördüm ama karşılığını da vermişimdir. Dediğim gibi; bizim evliliğimizde yaşadığımız şiddet karşılıklı aşırı sevgi ve aşktan kaynaklıdır."

SONUM BERGEN GİBİ OLMASIN DEMİŞTİ!

2020'de yayınladığı videoda "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyerek hüngür hüngür ağlayan 43 yaşındaki ünlü oyuncu, evli kadınlara "Kadınlara tavsiyem; biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır." şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Bekir Aksoy'un oyuncu eşi Nazife Aksoy İBB Şehir Tiyatroları'nda tacize uğramıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Bekir Aksoy'un oyuncu eşi Nazife Aksoy İBB Şehir Tiyatroları'nda tacize uğramıştı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yusuf 2 yıl önce

Hayatlarını toz pembe gösteriyorlar ama bir yerde patlak veriyor gerçek yaşantıları ne kadar acı.parayla saadet olmuyor .paranın esiri olan para sahibinin kölesi olur.