MasterChef'te ilk 3'e adını yazdıran ilk kişi kim oldu? MasterChef Türkiye 7 Ocak kazanan

MasterChef'te final yaklaştıkça heyecan da artıyor. Son 4 yarışmacın kaldığı yarışmada ilk 3'e giren birinci isim belli oldu. Tahsin, Hasan, Eren ve Sergen'in yer aldığı 4'lüde en yüksek puana kim ulaşarak bir üst tura çıktı? Haberimizde...

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışma MasterChef'te son yayınlanan günde Sergen, Hasan, Eren ve Tahsin arasından 1'i bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Başarılı ürünler çıkararak şeflerden en yüksek puanı kazanan kişi yarı finalist olarak seçilirken diğer 3 yarışmacı şansını ilerleyen günlerdeki mücadelelere bıraktı. 

MASTERCHEF'TE İLK OYUNU KİM KAZANDI?

Kritik eleme gecesinde kozlarını paylaşan Sergen, Hasan, Eren ve Tahsin TV8 ekranlarındaki zorlu mücadelenin ilk safhasını tamamlayarak hazırladıkları ürünleri Mehmet, Danilo, Somer Şef'in tadımına sunmasının ardından şefler tarafından verilen puanlarla yarışmacıların toplam puanlar şöyle şekillendi.

SERGEN: 36

HASAN: 36

EREN: 35

TAHSİN: 35

İKİNCİ OYUNU KİM ALDI?

İkinci oyunda yarışmacılar havyardan yaratıcılıklarını sergilediler. Oyun sonunda Hasan 25 puan, Eren 21 puan, Tahsin 18 Paun, Sergen 25 puan aldı. Danilo Şef, Sergen'e; Somer Şef ise Hasan'a kaşık attılar. Böylelikle Eren 36, Hasan 36, Sergen 35, Tahsin 35 puan topladılar.

SERGEN: 54

HASAN: 50

EREN: 56

TAHSİN: 52

 

MASTERCHEF 2021 YARI FİNALİSTİN İLK İSMİ KİM?

Bu sonuçla MasterChef 2021 ilk 3'e kalan ilk isim Eren oldu. Bugünkü bölümde eleme yapılmadı.

Edis'ten hayranlarını sevindiren haber! Bambaşka bir projeyle

İLİŞKİLİ HABER

Edis'ten hayranlarını sevindiren haber! Bambaşka bir projeyle
MasterChef'te yarı finale kalan isim kim oldu? MasterChef 9 Ocak kazananı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te yarı finale kalan isim kim oldu? MasterChef 9 Ocak kazananı

BİR YORUM YAPIN 0