Ünlüleri buluşturan düğün! Bayram Yıldız ile Tuğçe Kara evlendi

İş, siyaset ve sanat hayatının ünlü isimleri, BVS Group'un yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara'nın Kuruçeşme'deki düğününde buluştu.

BVS Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara, önceki akşam Kuruçeşme'deki otelde düzenlenen görkemli bir törenle nikah masasına oturdu. Geceye İzzet-Yasemin Özilhan, Emine-Tuncay Özilhan, Yüksel Mermer, Celal Adan, Nihat Özdemir, Oğuz Çarmıklı, Semra Tümay, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, Ferman Toprak, Beyhan Benardete, Funda Arar, Polat Yağcı, Mustafa Süzer, Fatih Ürek, Kubat, Ahmet Selçuk İlkan, Coşkun Sabah, Yalçın ve Gül Şahin, Mehmet Aslan, Zeynep Aslan, Murat Karabova, Serkan Kalkmaz gibi isimler katıldı.

Davetlilerin şıklık yarışına girdiği yılın düğününde konukları BVS Group Yönetim Kurulu üyesi Vahit Yıldız ve eşi Burçin Yıldız karşıladı.

Çiftin nikah şahitliğini, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Ahmet Aktürk, Yüksel Mermer, Ali Kırış, Tuncay Özilhan yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan evlenen çifte kutlama telgrafı, MHP Lideri Devlet Bahçeli ise çiçek gönderdi.

EVLİLİK CÜZDANINI SÜPERSTAR VERDİ

Nikah sonrası Yıldız çifti, evlilik cüzdanını Ajda Pekkan'ın elinden aldı. Süper Star çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Orhan Gencebay ise 'Bir ömür boyu berhudar olun' temennisinde bulundu. Ebru Gündeş ve Cenk Eren'in sahneye çıktığı düğüne gönderilen çiçekler ile otel bahçeye döndü.

İşte Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara'nın düğününden objektiflere yansıyanlar...

Sevim Emre-Orhan Gencebay

Sevim Emre-Orhan Gencebay

Tuncay-Emine, Yasemin-İzzet Özilhan

Tuncay-Emine, Yasemin-İzzet Özilhan

Fabyo Teşel-Funda Arar

Fabyo Teşel-Funda Arar

Sezen Aksu'dan skandal hareket!Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili şarkı sözleri büyük tepki çekti

İLİŞKİLİ HABER

Sezen Aksu'dan skandal hareket!Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili şarkı sözleri büyük tepki çekti
Tokalaşmayan Müslüman kadınlara tazminat!

İLİŞKİLİ HABER

Tokalaşmayan Müslüman kadınlara tazminat!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Adem 2 yıl önce

Dünyayı mesken alanların fıtratlari be kadar da belli parayla cehennemi satın aldıkları.. Rabbım islah eylesin