Merve Dizdar'ın annesini görenler şoke oldu! Adeta ablası...

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar, sosyal medya hesabından annesiyle ilk kez bir kare paylaştı. Merve Dizdar'ın annesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte ünlü oyuncunun annesi için gelen ilk yorum: "Ablası gibi… "

Son dönemlerde adından çokça bahsedilen başarılı oyuncu Merve Dizdar, sosyal medyada oldukça aktif… Setteki hallerini ve Ezgi Mola ile videolar çekerek takipçilerini güldüren Dizdar, bu kez de günlük yaşantısından annesiyle olan keyifli anlarını sevenleriyle paylaştı. Takipçileri beğeni ve yorum yapmayı ihmal etmedi.

GÖRENLER ABLASI SANDI!

Merve Dizdar’ın annesiyle çekilmiş olduğu fotoğraf, magazin dünyasının gündemine oturdu. Sosyal medya hesabından annesiyle mutlu bir kare paylaşan başarılı oyuncu Dizdar’a gelen ilk yorum “ablası gibi” yönünde oldu.

MERVE DİZDAR KİMDİR?

Ünlü oyuncu 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Merve Dizdar, Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp, halen devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0