Cem Yılmaz sözünü tuttu! Takipçisine öyle bir hediye verdi ki...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından bir takipçisine jest yaparak kendi kullandığı orgu hediye etti.

Netflix'te yayınlanan son gösterisi "Diamond Elite Platinum Plus" ile dikkatleri üzerine çeken Cem Yılmaz, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Twitter hesabından sık sık takipçileriyle etkileşim halinde olan ünlü komedyen, bir hayranına yaptığı jestle sevenlerinden takdir topladı. İki gün önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz, "Müzikle ilgilenen bir özel genç kardeşime Arturia Matrix Brute hediye ediyorum. Tek istediğim kanalında, sayfasından veyahut Twitter'dan uğraşı ile ilgili bir link paylaşması" notunu yazmıştı.

Müzikle ilgilenen bir takipçisine hediye göndereceği sözünü veren 48 yaşındaki ünlü isim sözünü tutarak "İlk sequence yazıldı. Tekrardan çok teşekkür ederim ağabey" diyen hayranına, "Bizde yanlış olmaz! Güle güle kullan sevgili kardeşim" şeklinde paylaşımda bulundu.

Mustafa Sandal'ın doğum günü paylaşımları olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal'ın doğum günü paylaşımları olay oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0