Ivana Sert'in Mahmut Tuncer paylaşımı olay oldu! Küçük Mahmut...

Ünlü modacı Ivana Sert, ünlü türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Yaptığı paylaşıma photoshop uygulayınca sosyal medyanın diline düştü.

Geçtiğimi günlerde Sezer Dermenci ile dünyaevine giren ünlü modacı Ivana Sert önceki gün eşinin yeni yaşını kutladı. O anları sosyal medya hesabından, "Canım kocam iyi ki varsın hayatımızda, iyi ki bizimlesin" notuyla paylaşan Ivana Sert'e çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Ivana Sert, yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Ünlü modacı, bu kez türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü.

Kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafa binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcıları, şu yorumlarda bulundu:

'Ben de gençliğinde çekilmiş bir fotoğraf sandım', 'Mahmut bey ne yapıyorsunuz', 'Küçük Mahmut', 'Çok komik olmuşlar yaşlanınca bir haller oluyor bu ünlülere', 'Tanıyamadım', 'Bu ne hal! Ivana Hanım yaktınız Mahmut Bey'in başını'

 

Omicron varyantının yeni belirtileri ortaya çıktı: Tırnaklarında morarma varsa...

İLİŞKİLİ HABER

Omicron varyantının yeni belirtileri ortaya çıktı: Tırnaklarında morarma varsa...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0