Canlı yayında Nur Viral'in tepesi attı! Getir parçalayacağım...

Beyaz TV ekranlarında Nur Viral'in sunduğu programına bağlanan kadın seyirci, elti ve görümcelerinin annesine gitmesine engel olduğunu anlatması üzerine stüdyoda şaşırtan anlar yaşandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Nur Viral’in sunumu ile seyircisi ile buluşan ‘Hayatta Her Şey Var’ programı, birbirinden farklı olayları ekranlara taşımaya devam ediyor. Programa telefonla ile bağlanan seyirciler dertlerini ve sorunlarını anlatırken, uzman konuklar da seyircilere tavsiyelerde bulunuyor.

Yaşadıklarını anlatan seyirci, “4-5 ayda bir kayınvalidemin evine gittiğim zaman evden çıkıyorum. Kendi aileme göndermek istemiyorlar. Annem bana sık gelir. Eşim değil başkaları karışıyor. Kayınvalidem, görümcelerim, eltilerim.” dedi.

Viral, “Kayınvalidenin karışmasını bir dereceye kadar anlıyorum. Eltiye ne oluyor ya? Görümceye ne oluyor? Peki bu sırada kocan ne diyor?” dedi. Kadın seyirci, kocasının hiçbir şeye karışmadığını ifade etti. Kendisinin 40 elti ve görümcelerinin ise 35 yaşlarında olduğunu belirten kadın, Viral’i şaşırttı.

 “BAZEN ŞARLAMAK İSTİYORUM”

Viral, seyircisine sesini yükseltmesini söyleyerek, “Kim karışır benim anama? Anama gidiyorum, sana ne, sen kimsin? Dış kapının mandalı. Kadıncağız 40, akıl veren eltisi 35 yaşında. Yaşın kadar konuşacaksın. Bazen şarlamak istiyorum. Sen kimsin hadsiz? 5 tane de çocuğum olsa, beni anneme göndermeyen kocayı kapının önüne koyarım. Annemi ben bir daha nerede bulacağım? Sizin de varlığınızdan emin olsunlar. Getir bana eltini parçalayacağım şimdi ya.” ifadelerini kullandı.

Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır ilk kez görüntülendi!
Özcan Deniz 'in yeni kız arkadaşı ailede kriz çıkardı! Annesi evi terk etti

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz 'in yeni kız arkadaşı ailede kriz çıkardı! Annesi evi terk etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0