Bir Zamanlar Çukurova’nın Hakan’ı İbrahim Çelikkol’dan samimi itiraflar!

ATV ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisine Temmuz ayında dâhil olan İbrahim Çelikkol, bir moda dergisine konuştu. Mesleğiyle ve tercihleriyle ilgili konuşan ünlü oyuncu, önemli açıklamalarda bulundu.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin Hakan'ı İbrahim Çelikkol, hayatıyla ilgili yaptığı seçimleri ve doğayla olan ilişkisini bir moda dergisine anlattı. Mesleğini sevdiğini söyleyen başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol açıklamalarına, "Oyunculuk aynı bedende binlerce karakteri yaşatabilmek" sözlerini ekledi. "Öyle ki bazen hangisi gerçek karıştırabiliyorsunuz. Her birinden birer küçük anı, kırıntı kalıyor hafızanızda. Mesleğimi seviyorum" diyerek dizide oynadığı karakterle ilgili konuştu.

ÜÇÜNCÜ BAŞKARAKTER SİZİ ENDİŞELENDİRDİ Mİ?

"Benim için başkarakter; senaryoya ve dizinin içindeki bütün karakterlere can veren yapım, onları yaşatan yönetmen ve var olan ekiptir. Endişe hayatın içindeki heyecandır. Neler yaşayacağını tahmin etmektense ne yapabileceğini görmek asıl olandır" diyen oyuncu, röportaj yaptığı moda dergisine küçüklüğünden de bahsetti.

"SOKAKTA BÜYÜDÜM"

Başarılı oyuncu modelliğe ve oyunculuğa başlama hikâyesini anlatırken duygulu anlar yaşadı. 'Tesadüflerin gerçeğin ta kendisi olduğunu' söyleyen Çelikkol, sözlerine şöyle devam etti: "Öyle ki sizi hayatın içine sokuyor ve orada tutunmanız için size bir şans veriyor. Benim yaşadığım hissiyatsa sanırım arkamdaki babam, annelerimizin duası ve kalbim oldu."

"HAYATLA, İNSANLARLA İÇ İÇE BİR ÇOCUKLUKTU BENİMKİ"

"Ben çocukluğumla ve büyüdüğüm yerle ilgili hâlâ kendimi çok şanslı hissediyorum. Tamamen gerçek, hayatla, insanlarla iç içe bir çocukluktu benimki. Sokakta büyüdüm diyebiliriz. Bozuk paraları dizip kule yapardık, lunaparka giderdik, kayığa binerdik; yani neşeyle geçen bir çocukluk var hafızamda."

"TERCİHLERİMDEN HİÇ PİŞMANLIK DUYMADIM"

"Günün sonunda, tercihlerim doğru ya da yanlış olsun, hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Benim algıma göre hayat tamamen deneyimlerden ibaret. Tercihlerimizin değişmesi de bizi daha farklı deneyimlere yönlendiriyor ve sonuca baktığımızda bu ruhumuzun zenginliğini ortaya koyuyor. Basketbolun hayatımdan çıkmasından bahsedecek olursak, bu koşullar sonucu bir mecburiyetti aslında ama yine de bugün baktığımda hiç pişman değilim."

"ERKEN BAŞLANAN GÜNE BAYILIRIM"

Set dışındaki yaşantısına da değinen ünlü oyuncu Çelikkol "erken başlanan güne bayılırım" sözleriyle konuşmasına devam etti: "Hatta günün ilk ışıklarında tempolu açık hava yürüyüşü beni çok motive eder. Sonra duş, hafif bir kahvaltı ve yarım saatlik kısacık bir uyku molası. Sonrasında evimde vakit geçirmeyi seviyorum. Şömineyi yakıp biraz bahçeyle ilgilenebilirim. Gün içinde köpeğimi dolaştırmaya mutlaka çıkarım. Yakın dostlarımla birer fincan kahve derken gün benzer şekilde akar gider."

"OYUNCULUK AYNI BEDENDE BİNLERCE KARAKTERİ YAŞATABİLMEK"

Oyunculuk mesleğinin çekici taraflarından bahseden başarılı oyuncu Çelikkol "işim kendimle örtüşüyor" diyerek açıklamalarına devam etti: "Oyunculuk aynı bedende binlerce karakteri yaşatabilmek aslında. Öyle ki bazen hangisi gerçek karıştırabiliyorsunuz. Her birinden birer küçük anı, bir kırıntı kalıyor hafızanızda. Mesleğimi seviyorum. Değişik bir sürü hikâyeyi barındırmasını, hayatın her koşuluna ait olmasını seviyorum. Kendi karakterimle de örtüşen bir işim olduğu için herkese, her duruma yargısız bir kabullenişle bakabiliyorum."

"BİRAZ GÜÇLÜ, NAİF, KIRILAN VE KIRILGAN AMA HER ŞEYİN FARKINDA OLDUĞUM BİR YAŞTAYIM"

İbrahim Çelikkol şu anki yaşını değerlendirirken mutlu olduğunu şu sözleriyle ifade etti: “Bana sorarsanız her yaş, birbiriyle kıyaslanamayacak kadar kıymetli. Zamanın karıştırdığı ve hatalarıyla kendini hissettirdiği bir zaman dilimi 40 yaş. Merak ettiriyor görmek istediklerini. Biraz güçlü, naif, kırılan ve kırılgan ama her şeyin farkında bir dönem.”

Özcan Deniz 'in yeni kız arkadaşı ailede kriz çıkardı! Annesi evi terk etti

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz 'in yeni kız arkadaşı ailede kriz çıkardı! Annesi evi terk etti

BİR YORUM YAPIN 0